Måndag 9/1!

Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
 
 
 
Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
24/11-2015. {Milton 7 månader}. Här hade han precis fått nya, supersöta tofflor, utav Mommo & Moffa Perfekt, då det är is-kallt här på mornarna! {Dock är dem ju självklart försmå nu, och jag har börjat titta lite efter nya tofflor till barnen, men inte hittat några så ännu..}.
 
 
 
Måndag = Ny vecka med nya tag!
 
Och kalendern är full-smockad som vanligt! Imorgon ska jag & barnen på lekdate hemma hos Carro & Clara På torsdag åker vi säkert in till stan som vi brukar, för lek med Felicia och träffa Mommo & Moffa På fredag, ska jag på synundersökning(!), då min syn är sämst just nu! 
 
Sen har vi precis gjort rumsbyten här hemma! Sovrummet har fått flytta upp till övervåningen igen! Och det tomma rummet på nerevåningen ska göras om! {Återkommer till det senare}. Så just nu är det prylar precis över allt {har endast hunnit flytta dubbelsängen hittills}! Så det ska jag väl försöka trycka in med! Också alla andra hushållssysslor(!) på det, som - laga mat, diska, handla, underhålla barnen(!), hönsen, tvätta, städa, träna {önsketänkande}...... Ja, you now!
 
 
Alltså titta så vackert det var på barnens fönster imorse!
 
 
Rimfrost. Kanske inte så bra(?), men otroligt vackert!
 
 
Första dagen på nya veckan idag som sagt, och kan väl inte påstå att jag hunnit bocka av speciellt mycket på dendär meter-långa to do listan!
 
För det första stod jag och bakade/lagade köttfärs-paj till middag mellan klockan 12:30-15:00! 
Anledningen till att det tog sådan tid, var för att jag som skrivet tidigare, försöker "tömma frysen". Och när jag rotade där inne igår {söndag}, hittade jag bland annat 2 enorma klumpar {på typ 3 kilo/st} med nötfärs!
 
 
Så tänkte att jag tar fram och tinar en sådan. Också lagar jag köttfärs-paj på måndagen, och en pastagratäng med köttfärs i på tisdagen. O resten steker jag upp och fryser in igen, så man lätt bara kan ta fram och värma/färdig sats med köttfärs till någon annan maträtt framöver Men stekte alltså allting idag, så det var anledningen till att det tog lite längre tid.
 
 
 
Under the making
 
 
Klaart! {Känns som att jag gör paj ganska ofta.. Men det är ju bara såå gott!!}!
 
 
Jag & barnen åt middag, och direkt efter det gick vi ut för lite lek {samt fix hos hönsen}. Stannade ute ända till 17:00! Men det vart faktiskt riktigt skönt idag, då det inte var sådär fruktansvärt kallt, som det varit det sista!
 
Dock vart det väldigt blött & lerigt!
 
 
 
Annars har jag liksom stått och diskat, tvättat osv! Hade lätt kunnat fortsätta med listan nu, men då klockan redan är 22:30, blir det bara att blogga snabbt och sedan dyka i säng! Brukar lägga mig runt 00:00, men då barnen går upp vid 06:00, är det egentligen på tok för sent! {ska verkligen försöka komma i säng tidigare på kvällarna, för man orkar verkligen inte med dagarna annars}!
 
Har börjat läsa en bok också {kors i taket}, haha. Som jag gärna hade velat hinna läsa i, lite varje kväll, innan jag släcker! {återkommer med recension så fort den är utläst}.
Men så ja, bara att säga god natt då, så får vi höras imorgon igen! :) Kram
 

 
 
 
Inlägg:
Lördag & Söndag 7-8 Januari 2017!
 
I lördags åkte äntligen jul-sakerna ner i kartongerna! {Bara några få gardiner kvar uppe nu, men dem ska också bort snarast}!
 
Självklart skulle alla hjälpa till!
 
 
Alltså, mössan!! 
 
 
 
 
söndagen lyxade vi till det och åt på McDonalds!
 
 
McFeast & co
 
 
Älskade unge!
 
 
Efteråt åkte pojkarna till sin farmor & farfar för lite pulkaåkning m.m.
 
Bild lånad från deras farmors facebook
Mamma
2017-01-16 @ 21:30:57

Hoppsan, nu går det undan. Pennan glöder. Läser detta nu. Scrollar upp och då ligger det ett blogginlägg till👍😀Kramisar.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0