Inlägg (Fredag 6/9) + (Lördag 7/9)!

Hittade ett inlägg i blogg-arkivet, som jag aldrig publicerade. Skrev det under första tiden med Milo, Lördagen den 7/9.
Dagens outfit Milo {fredag 6/9}. Idag kör vi all in med Laban! ;) Milo var dock inte på fotohumör, hehe, {8 veckor & 6 dagar gammal}.
Vit sparkdräkt med Laban {fått av Milos mormor & morfar i välkommen till världen-present}.
Dregglis med Laban & Labolina {fått av Milos farmor & farfar, då jag var gravid med honom}.
 

 
Lite mysigt när man ska dra upp rullgardinen för att se vad det är för väder ute, också möts man av dethär..
 
;) Haha. {taget i torpet, hästarna hade rymt}.
 
 
Dock inte första gången det hände..
 
Detta kort är taget någon dag efter tex :p {Dem gick i stort sett runt i våran trädgård halva sommaren! Mys! <3 hehe}.

Måndag 16/9!

Hittade ett inlägg i blogg-arkivet, som jag aldrig publicerade. Skrev det under första tiden med Milo, Måndagen den 16/9.

 

God morgon!

 

Nu känns det verkligen att hösten är här! Kyligt, blåsigt, grått, regnigt..

Igår kväll åt Milo sista målet vid 22:00. Sedan sov han som en stock till 04:30. Bytte blöja, ammade, rapade, och sedan sov vi vidare till 9, då det vart dags för mat igen.

Börjar bli riktigt kallt i sovrummet nu, så vi kröp ner en stund till under täcket för att värma oss efter maten.. Milo låg där och babblade för sig själv och jag var nära på att somna om igen, då jag hör hur det bubblar och fräser i rumpan på honom, haha. Så bara att pallra sig upp och byta blöja igen, och sedan gå upp för dagen :)

 

Åh, när det vart dags för rapning, kom det en rejäl spya över min morgonrock, suck, haha, såå bara att slänga i tvätt.. iigeen.. ;p {tvättade den senast förra veckan eller nåt, av samma anledning ;p }.

 

Jaja.. Svepte in han i farmors mysiga filt, och gick omkring lite med han.. Det var så mysigt att han somnade, och då passade jag på att äta frukost i lugn och ro! <3

 

När han sedan vaknade igen, hade jag både hunnit äta upp, dricka morgon-kaffet och blogga lite medans :) Gick och bytte blöja igen.. Så tyckte han det var så roligt att ligga under mobilen som hänger ovanför skötbordet.. Att jag lät honom ligga kvar där och leka lite, medans jag sminkade mig intill Skulle även välja kläder för dagen + klä oss, men var tvungen o amma emellan, då han inte orkade vänta :p

 

Lekte lite vid babygymmet och sedan tog han en powernap vid 13:45. Perfekt, då Teen mom 2 gick på tv:n ;) Så passade på att äta middag till det - tacos, mums.

Lekte lite igen, gick runt och tittade på saker och lite så, och så kom älsklingen hem från jobbet :) Satte igång en tvättmaskin, och sedan blev det att hoppa i träningskläderna för första gången, då vi tänkte ge oss ut och gå i rask takt på Berget :) <3

 

Riktigt skönt att få komma ut i friska luften i skogen, röra på sig, och samtidigt umgås med sin lilla familj <3 - Jag, älsklingen, Milo & Lucifer :)

 

Vart ute i över en timma, och väl hemma igen blev det matlagning, fika, hänga upp tvätten på tork, sminka av sig, hänga tillbaka dagens kläder, och blogga för dagen nu lite snabbt, då plutten äntligen somnat :) Blir tidigare och tidigare för varje dag som går! :D Ikväll somnade han redan vid 23:20 :D Målet är ju att lägga oss i tid och gå upp tidigare! Men det är inte lätt att styra helt över dem små liven ännu ;) {Älsklingen lägger sig ca 21:00 varje kväll ;) }.

 

God natt! :)

Second hand i Skara med Sofia, Carro, Clara & Milo (Tisdag 10/9) + BVC (Onsdag 11/9)!

Hittade ett inlägg i blogg-arkivet, som jag aldrig publicerade. Skrev det under första tiden med Milo, Onsdagen den 11/9.
 
 
Igår morse {tisdag 10/9} vaknade jag av ett SMS från Carro, där det stod: Sofia vill åka till second hand i Skara och undrar om jag, Clara, du och Milo vill följa med?
 
Såå, vart bara att amma, byta blöja, klä på Milo och mig själv, sminka mig + fixa håret lite snabbt, rasta hunden, packa frukost osv. Och ca 1 timma senare hämtade dem upp oss utanför :)
 
Blev en kort sväng på båda butikerna. Dock utan några fynd, då dem inte tar kort, och ingen av oss hade kontanter, suck.
 
Efteråt fikade vi på City gross café :)
 
Milo fick förresten 2 presenter utav Sofia, huur snällt/gulligt?! :') <3 TUSEN TUSEN TACK!! <3 <3

 
Idag {onsdag 11/9} hade Milo tid på BVC igen.
Då vi endast har en bil för tillfället, följde älsklingen med även denna gång <3
Har varit lite orolig över hans matintag, bajs och sömnvanor..
För det första så har vi ju slutat med ersättningen helt! Och i samband med det började han även äta vid färre tillfällen! :o :s Så nu kan det gå allt emellan 2 timmar till 4 timmar emellan målen på dagen, och på kvällen äter han sista målet vid ca 23:00, och sedan sover han ända tills jag väcker honom på morgonen {då älsklingen går upp för att åka till jobbet}. Visst, det känns ju självklart skönt att han sover hela nätterna, MEN, när man pratar om småbarnsföräldrar så tänker man ju sig en trött mamma, inte en utvilad :p Därav känns det inte normalt, haha. Men på BVC sa hon att det absolut inte var någon fara, så länge han gick upp i vikt som han skulle, och det hade han ju verkligen gjort! =) <3
Idag såg det ut såhär:
 
Milo 9 veckor + 1 dag gamal:
Vikt: 5554 gram.
Längd: 59,5 cm.
Huvudomfång: 38,7 cm.
 
Sen bajset trodde hon såg annorlunda ut bara för att jag enbart ammade nu. Det ser typ ut som vatten i blöjan och har färgen senapsgul. Innan har han ju haft lite fastare + typ små frön i.
 
Ursäkta informationen ;) Haha.

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0