Måndag!Hej hopp!:)

Kickar igång denna vecka med en toppen-dag! Fyller år om exakt 7 dagar;) Så har hållt på o fixat en massa här i hemmet. Detta är lite av det jag hunnit med idag:
*Upp 7.30
*Lagat och strykit en trasig tvättkorg i tyg, som bara legat o skrotat innan. Nu står den snyggt och prydligt på sin plats;)
*"Möblerat om" lite i badrummet, och fixat ny plats till tvättkorgarna (slängt ner alla IKEA-påsarna i källarn).
*Rengjort tvättmaskinen och städat bland tvättmedel, sköljmedel osv.
*Möblerat om i sovrummet.. Så nu mera står tvättställen där inne (längs med väggen). Inte så snyggt kanske, men nu står dem iallafall inte i vägen- som dem gjorde när dem stod i tv-rummet.
*Ränsat bland lite saker i sovrummet, och gjort fint med förvaringslådor.
*Den vita breda byrån som stod i sovrummet, har nu fått flytta in till köket, och blivit en "extrabänk" (blev jättebra).
*Ludvig (kanin) har fått byta plats.. Så nu mera står han borta vid kontorsdelen. Skönt för honom- för är inte alls lika varmt där, som framför elementet där han stod innan.
Plus att vi nu kan sitta vid skrivbordet(!). Har vi inte kunnat innan, pga demdära tvättställen ;p
*Vattnat blommorna.
*Tvättat en massa.
*Hängt upp/vikt in all torr tvätt + veckans kläder osv (tog minst en timma igen, hehe).
*Diskat upp all disk + torkat alla bänkar/spisen.
*Fixat nyaste msn, och kopplat ihop den med facebook.. Så nu kan jag skriva med dem på facebook-chatten, i min msn-chatt;) Håller på och lägger in alla vänner i grupper osv:)
*Burit ner jullådan i källaren + massa andra saker som vi inte ville ha här i hemmet.

Sen har jag varit ute på promenader med hunden, lagat middag osv som vanligt;p
En riktigt effektiv dag!:) Hoppas ni också hade en bra start på nya veckan!:) Puss

Lördag!


Upp ca 7.20. Hoppade bara i några myskläder o drog sedan till städ-jobbet. Där strax innan 8
Väl hemma igen blev det frukost, o sedan satte jag mig direkt med reklamen (sortering/jobb). Satt med den i stort sett hela dagen, ända tills jag fick ett ryck redan klockan 15.30, o begav mig ut på cykeln för utdelning..(Brukar inte börja före kl 18), men gud så skönt det var att vara ledig sen på kvällen!!! Redan klockan sju satte vi igång en film, och hann med hela två stycken under kvällen, mys!! :)

Just det, när jag kom hem från jobbet, gick jag, älsklingen o Lucifer till Sibylla:) Blev hamburgare till middag för min del, mums!:9

Också blev det ett litet Narnia-maraton:) Finns ju 3 filmer, men 1:an har jag redan sett 2 gånger, så kommer ihåg den!
Så då såg vi 2:an och 3:an på samma kväll, med chips o dricka till!:) <3

Såg klart på båda och sedan somnade vi tillsammans i soffan vid 23.30^^
Vaknade vid tre-tiden av nackspärr, haha, så då pallrade vi oss iväg till sängen
Hoppas ni också hade en fin lördag!:) Puss

Fredag!

Idag råkade jag somna om efter att älsklingen väckt mig o sagt att han går till jobbet xC
Vaknade igen 9.30 utav att han kom hem igen.. Han hade så ont att han inte klarade av att jobba.. (Läkarna säger att han är i första stadiet på väg till att få diskbrock(?) "tror jag det heter").

Pallra mig upp o klädde på mig + åt frukost. Fixade mig lite snabbt, satte igång en tvättmaskin o sedan vart det dags för utgång med Lucifer.. Idag vart Carro världens bästa i hela världen och följde med oss till Torbjörntorp, så han verkligen fick busa av sig till max!:D <3 Efteråt åkte vi även o handlade lite snabbt:)

Väl hemma igen ställde jag mig o lagade mat. Fick bli mos (pulver) och pilsnerkorv.
Satte igång ännu en tvättmaskin, o sen kom Emma S & Carro hit för att hämta Viola (våran svart/vita kisse).. Hon har förstört hela lägenheten (gjort sönder alla tapeter osv), och eftersom det inte är våran egna lägenhet (hyr den), så kunde vi tyvär inte ha henne kvar.. Ännu en gång- jag vill bo på landet!!! Jaja, men som tur är så ska hon få flytta hem till Emma istället:) Känns skönt att veta vart hon är<3

Direkt efter att dem gått satte jag mig med reklamen (jobb).. Sorterade fram till 17.30 typ, då jag gjorde mig iordning för att bege mig ut i kylan och börja utdelningen xC Hemma igen vid åtta, då tog jag kväll med lite fika. Bloggade medans, eftersom jag inte hann detta på morgonen.. Ut med hunden o sedan gick jag o la mig vid 22.30, för mådde så sjukt illa :S Kändes som jag skulle lägga en spya vilken sekund som helst, usch.

Hoppas ni hade en härligare fredag.. Puss<3 

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0