IKEA i Jönköping med mina 2 prinsar (Torsdag 14/8)!

 
Idag åkte jag och mina 2 prinsar till IKEA i Jönköping Vi ville göra något mysigt ihop, eftersom Rickard kommer vara borta hela helgen (Vallåkra).
Började med att äta middag där Jag & Rickard valde pommes med kyckling till, och Milo fick pannkakor. Han äter alltid upp hela sin portion när vi är där(!), och jag menar, det är ändå en barnportion som typ 8-åringar äter?! Vårt lilla matvrak
 
Blev en hel del på IKEA Dricksglas (började ta på våra gamla, då en efter en gått sönder. Och sedan vill vi endast ha denhär sorten som vi köpte, inte en massa andra små modeller), vita sovrumsmattor (hade lila innan, men nu är det vitt vitt vitt som gäller), kuddar + örngott (vita) till kökssoffan, ny fräsch toaborste m.m.  
Blev även en sväng på skopunkten, H&M och lite så. Också köpte vi med oss det nyaste tv-spelet på marknaden (Wii U) till mamma  
 

 
Inlägg 9/6-2014:
 
Eftersom jag tyvärr inte tog några bilder idag, laddar jag några gamla på Milo istället, som jag inte visat här på bloggen tidigare. 11 månader gammal.
 
Innan vi skaffade barnlås på kökslådorna
 
 
Han lixom sitter i visp-skålen och grejjar!! Haha
 
 
Och han verkar inte ens märka det?!
 
 
Sötunge!

Sommarland med Carro & Clara (Onsdag 13 aug)!

I födelsedagspresent, fick Carro en inträdesbiljett till Skara sommarland utav mig. Och idag utnyttjade vi den
Var väl si sådär med vädret.. Regnade när vi skulle åka, också blev det några lätta skurar där borta, men annars klarade vi oss rätt bra ändå Dock vart det rätt kallt i luften, så blev inget bad idag! 
 
 
Vi kikade på Wild style show,
 
 
 
 
 
 
 
- Se, en kamera!!
- Ja, jag vet älskling
 
 
Jag är så glad & tacksam över att ha er i mitt liv!
 
 
lekte på Kotteland,
 
Mellis-time
 
 
Här kommer Milo springandes
 
 
åkte Convoy (typ farfarsbilar),
 
Bild lånad från google, eftersom vi åkte i samma bil allihopa, var det lite svårt att ta kort
 
 
åt hamburgare & strips till middag,
 
 
 
Fråga mig inte vad dem pratar om?
 
 
mumsade på glass/cheese balls, promenerade med barnvagnarna & bara pratade
 
Karta över Skara sommarland.

Cirkus med Rickard & Felicia (Lördag 9/8)!

Lördag den 9:e aug, gick jag och mitt stora hjärta, samt Felicia på cirkusen som var här i stan Vi bytte barn med mamma & pappa De fick ta med sig Milo hem, och vi tog med Felicia på cirkus.
 
Mamma & pappa ville ändå inte gå. Och Milo hade kanske tyck det var jättekul och spännande, i ca 5 min sådär, sen hade han tröttnat, velat springa omkring, börjat skrika så man inte hör någonting och måste gå ifrån osv.
 
Så då kändes det bättre att han fick vara ute med mormor & morfar och leka, springa och gapa hur mycket han vill Också fick Felicia som uppskattar det hela lite mer följa med istället
 
Blev dock inga kort, då kameran glömdes hemma.
Men lånade några från google (som var tagna på den föreställningen vi var på).
 
 
 
 
 
 

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0