NU är sommaren här (Fredag 12/6)!

NU är sommaren här!
 
Middagarna flyttas från köksbordet inomhus, till altan-möblerna utomhus!
 
 
Dagens lunch/middag: Korv med mos!
 
Här jobbar vi i skift! Först äter jag - och då har Rickard Milton. Sen är det Rickards tur att äta - och då är det min tur att ha lillebror!  
 
 
Vi åkte ner till sjön efter maten
 
Jag & mina 2 älskade små prinsar! Jag var/är så blek, att det inte märktes någon skillnad när jag gjorde kortet svart/vitt, haha Måste sola! 
 
 
Milo hade en hink med stenar, som han sysselsatte sig med på stranden Eftersom det var årets första riktiga sommardag, tänkte vi bara åka dit och svalka fötterna.. Men det var ju varmt i vattnet! {I och för sig är det långgrunt där, men ändå}. Så nästa gång åker badkläderna med!
 
 
 
 
Till kvällsmat stekte Rickard sina underbart goda pannkakor, som vi åt tillsammans ute i kvällssolen
 
 
 
Dagens Milton. I nya kläder från Newbie
Sommardress med stjärnor. {Är egentligen en pyjamas, men de är så tunna/svala, att de är perfekta varma sommardagar som dessa}!
Även koftan är ny {också Newbie }. Tänker mig den en sval sommarkväll {som idag}, eller en blåsig sommardag.

Premiär för Sommarland (Fredag 5/6)!

Yey! Idag öppnade sommarland för i år! Fint väder {den första varma dagen i år} {dock inte så pass varmt att man hade någon lust att bada men..}. I alla fall så bestämde jag, Rickard, Milo, Milton, mamma, pappa & Felicia oss för att åka dit på premiärdagen!
 
Dagens Milton, innan vi åkte. I nya kläder från Newbie
 
 
Innan Milton föddes, var vi lite osäkra på om vi skulle behöva en dubbelvagn eller inte.. Men sedan tänkte vi att, Milo kommer ju inte ens vara 2år {han var 1år & 9 månader när Milton kom}, så det är nog det bästa ändå..
Och jag är så himla glad att vi bestämde oss för att köpa en!
Dubbelvagnen är perfekt dagar som dessa! - Vi stod längst bort på parkeringen, och skulle efter att vi kommit in, möta upp min familj på andra sidan parken.. Hade Milo då gått den biten hade vi inte kommit fram fören stängning {Så perfekt om man har bråttom och behöver gå på / alternativt en lång sträcka att gå}.
När han sedan springer omkring själv resten av dagen, är det perfekt att ställa packning på hans sida! Och går man en hel dag i en park {sommarland / djurparker / liseberg osv} orkar bara dem små benen ett par timmar! Och har man inte tänkt att åka hem då - är vagn ett måste! Lika så om man är ute och tränar/powerwalk.. Ungen har ju inte en chans att hinna med i din takt!  Eller om man går i stora folkmassor.. Har ju lixom inte bara Milo att se till! Utan om Milton skriker och man håller på med honom i famnen, så hinner man inte med om Milo springer iväg! Sitter båda i vagnen så vet man vart man har dem! Men så den kommer verkligen att användas flitigt i sommar, på alla äventyr! {Vore ju en annan sak om lillebror föddes på hösten/vintern, då man inte är ute lika mycket}!
 
 
Milo & morfar på promenad.
 
 
 
Ser ut som värsta sommardagen, bara för att folk badar i bakgrunden Men så varmt var det inte! 
 
 
 
Milo kör el(?)driven grävmaskin Lille Milton i morfars famn kom med på bild också 
 
 
 
Nya skötväskan samt Milos nya sittdyna kom med på bild också!
 
 

Felicia öppnar dörren på sista korten {Ser ut som att hon snurrat lite för mycket och gör något annat, haha}.
 
 
Jag & min lilla Skrot Nonchalera bildäcket runt magen, den har inte gått tillbaka ännu, 8 veckor efter förlossningen
{Och kommer nog inte göra på ett par månader till heller}.
 
 
Haha, mamma gjorde fulaste minen, så satte dit en smiley i stället
"Farfars bilar", eller "Convoy" som den egentligen heter Milo & Felicia kör
 
 
I väntan på storebror
 
 
 
Kul att flyga flygplan!
 
 
Efter att ha åkt med Milo en stund {Felicia alltså}, snodde jag med mig syster till dem lite större åkattraktionerna Hon åker verkligen precis allt nu {precis som sin syster}! Min modiga lilla syster yster
 
 
Idag blev det bland annat tranan & spinner som hanns med
 
 

Bildbomb nr 5 (Före Miltons tid)!

Jag fortsätter att rensa & sortera bland bilderna på datan! Mellan den vanliga uppdateringen! Så här kommer ännu lite gamla blandade bilder som jag inte visat här på bloggen tidigare.

 
På mors dag {2014}, blev jag överraskad utav mitt stora hjärta {Rickard} med blommor!
 

 
Kväll med vänner hemma hos Johan & Lina + Gravid vecka 21 med Lillebror (Lördag 6/12-2014)!
 
Gravid med Lillebror i vecka 21 {tror jag det blir}. Vi hade precis landat hemma, efter en kväll med vänner hemma hos Johan & Lina.
 
 
 
 
 

 
En av alla sommardagar på altanen (Onsdag 23/7-2014):
 
Det är så underbart att ha en egen altan & trädgård! Här sitter vi en helt vanlig dag och vilar efter maten, småpratar och bara är! Njuter utav sommaren. Senare åkte vi ner till sjön och tog ett kvällsdopp!Älskade sommar!
 
 
 
Milo grejjar med lite allt möjligt
 
 
 
Dagens middag. Krämig pasta-sallad, dränkt i dressing
 
 
En tröttmössa efter kvällsdoppet
 

 
Milo och sin älskade gunghäst Här i t-shirten som han fick av sin farbror Rasmus, när han bodde i Japan 
 

 
På väg hem, efter en härlig sommardag ute 
Milo har somnat så gott, helt slut efter alla roligheter {kepsen har vi bara lagt löst på huvudet, för att skydda mot solen i ögonen}
 

 
Arbetande killar! Rickard bygger på lekplatsen, och Milo bygger på altanen!
 

 
Tror Milo vart knappt 1 år här. Hemma hos mamma & syster och hälsar på.
- Mamma visar något på mobilen.
 

 
Bad med mamma, pappa, Felicia & Milo + Sjukhuset i Trollhättan med Rickard & Milo (Fredag 11/7-2014):
 
 
Så surt att jag inte bloggade med en gång! Nu har jag liksom redan glömt! 
Det jag kommer ihåg är, att dessa kort är tagna på vägen hem från sjukhuset i Trollhättan! Vi hade vart och badat hela dagen {med min familj}, och Milo var dålig Kommer inte ihåg var det var, men tror han bara sov och sov - var verkligen jätteslö, och vägrade äta någonting! Slutade med att Rickard, jag & Milo åkte till närmsta sjukhus {som också var det som Milo föddes på - NÄL i Trollhättan}.
Kommer heller inte ihåg var det var som var felet.. Men tror han hade någon infektion(?) eller nåt, med stora blåsor i halsen! Infektionen(?) gjorde att han blev trött & slö, och blåsorna i halsen orsakade smärta - vilket gjorde att han inte hade någon matlust!
 
Var klara på sjukhuset ganska sent, strax innan 22:00 eller något. Och då åkte vi direkt till mat-affären {MAXI på Överby} för att köpa upp lite till Lilleman. Blev några goda saker {för att locka i honom mat} som samtidigt är snälla mot halsen - fruktpureér, glass osv. Också fick han en egen tv-dosa {leksak från Fischer Price - en fjärrkontroll som pratar & spelar musik} som vi köpte för pengen som han fick av Rickards farmor på sin 1-årsdag {Det är den han leker med på bilden ovan}.
 
 
Passade perfekt att sysselsätta honom med, då vi hade en ganska lång bilresa hem.
Blev även lite smått och gott till oss vuxna!
 
 
Kvällsfika på Överbys parkering.
 
 
Jag var dock vrål-hungrig, så köpte både "Pasta med kyckling", samt bulle till efterrätt osv

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0