Onsdag!

Hej bloggen!
Idag vaknade jag vid halv tolv, igen! Suck! Får helt enkelt börja lägga mig tidigare än två, om jag ska orka upp tidigt dagen efter(a), haha. Jaja, får väl passa på, för imorgon är sista dagen jag kan gå upp så sent! O då kommer jag automatiskt inte orka om jag lägger mig som jag gör nu'

Hur som helst. Åt frukost o bloggade om tisdagen. Sen gick jag direkt upp på övervåningen o började ränsa ur 1:a garderoben i hallen. Där har vi typ sport-saker osv.

Höll inte på alls länge fören det var dags att åka in till stan. Älsklingen var tvungen att ha lite saker, så fick åka in med det. Passade då även på att fika hos mamma:) O sen följde hon o sis med ut en promenad med Lucifer:D Vi gick till fåraberget, o där hittade vi ett ställe där det var perfekt att släppa Lucifer så han fick springa av sig.. Det är som att släppa en tjur när man släpper han, han bara flyger iväg, sparkar bakut, o sen springer han non stop tills vi ska hem, haha. Hur som helst, sen när vi skulle gå hem, såg vi att det stod en skylt där- rastning av hundar förbjudet! Opsii, haha.

Efter promenaden var dem gulliga o följde med som sällskap när jag var tvungen att handla lite<3
Följde även med hem på middag hos dem sen:9 :)

Väl hemma hos mig igen vid 18.45, satte jag igång direkt, o fortsatte med dendära garderoben i hallen.

FÖRE:

Garderob 1 i hallen på övervåningen; Bara inslängt, så proppfullt de kan bli, en massa sport-prylar typ (tex inlines, skateboard, skridskor, slalom-pjäxor, längdskids-pjäxor, tennis-racket, bedminton-racket, brännbolls-saker, volleyboll-nät + volleyboll, bandy-klubbor o bollar, fotbollskor + fotbollar, ridkläder, häst-saker så som schabrak, täcken, benlindor, grimskaft, longerlina osv, fiske-saker, sovsäckar, luftmadrasser.. Osv osv).


Sorterade upp i högar:
*slänga.
*spara hos Rickards föräldrar (dem har ju liite mer plats, eftersom dem bor på landet;p ).
*ge till Felicia (min syster).
*spara i våran nya källare.
*skänka till second hand.
osv.

Vid 22.30 var jag klar!:)


Haha, snyggt med olika tapeter inne i garderoben x) Har suttit kvar sedan förra ägaren bodde här(a).


Och ja, det är mus-bajs som ligger på golvet där inne;p


Dem har antagligen haft deras vinter-förvaring där inne (läs: i våra pjäxor osv!), för som ni ser trilla de ur en massa nötter när jag vände upp och ner på dem, hahaha.


Äckligt jag vet(!), så på ett sätt ska det faktiskt bli skönt att få bo helt fräscht för en gång skull!
Men ändå så är det ju såå värt det, att ha lite husdjur för att få bo på landet;D hehe<3


Dock är det ju inte så fräscht att ta på sig en sånhär sko igen, när det låg både en massa ludd, bajs, nötter, intorkat kiss osv i o utanpå + att dem är sönderbitna lite här o var..
Så dem förstör ju väldigt mycket:( Är ju lixom inte bara denhär skon dem har varit i, utan
överallt!
Älsklingens längdåknings-pjäxa btw;p


Ni kan ju fatta hur skönt det är att få ränsa ut här(!), o slippa ställa tillbaka allt igen, så det ser likadant ut efter en vecka igen, hehe.


Lillen var självklart med o röjjde^^
(Wendela också givetvis, men av någon konstig anledning är det mest det lilla monstret som kommer med på bild(a). Men det brukar väl bli så, likandant när någon får en bebis, då är det ju oftast inte mamman man fokuserar på tex, hehe). (Nu är ju inte Wendela mamma, men ni fattar vad jag menar;p ). Nyfiken i en strut, o alltid på hugget;pSåhär ser det ut hemma just nu typ. Massa säckar o påsar över allt, me olika lappar på. På vissa står det Felicia, på andra står det Rickards föräldrar, på andra second hand osv osv.
I dessa 2 har jag tex slängt sånna saker som jag inte vill ska komma ut. Kan vara allt från papper med personnummer o adresser, kläder med mammas gamla logga på, till minnen.
Som tex en sång-bok som jag fått av min mormor & morfar. Vill inte ha kvar sångboken för man kan inte spara på allt, men samtidigt är det mitt bara mitt minne av dem, så vill inte att någon annan ska ha tillgång till den boken<3 Sen har jag självklart sparat andra mer betydelsefulla minnen från dem tex, det var det jag menade med att: man kan inte spara på
allt!
Så därför står det "brännas upp" på dessa påsar. Älsklingens pappa eldar det i skogen.


Nepp, nu blir det ut med hunden, o sedan fortsätta här!

Sista dagen nu för imorn börjar vi flytta!!!xD
Så om jag plötsligt slutar uppdatera här på ett tag, så är det för att vi inte får vårat internet fören på måndag typ. Men då återkommer jag självklart igen, med en massa uppdate från mitt nya hem!;)

Puss så länge<3

Tisdag!

Hallo!:)
Usch, sov ända till 12 idag igen.. Fattar inte hur man kan sova så mycket, men jag är helt utmattad! För mycket stress under den vakna tiden skulle jag tippa på, så när jag väl stänger av nu vill kroppen inte tillbaka till skiten igen, hehe. Men som sagt kommer det ju bli ändring på det när vi flyttat, eftersom jag då måste gå upp!
Bloggade om måndagen medans jag åt frukost, och sedan blev det promenad med hunden + sätta igång en tvättmaskin som vanligt!

Väl hemma igen ränsade jag klart den vita bokhyllan i storarummet:)


Blev 2 påsar till fulla med böcker som ska iväg till second hand:
Ränsade även ur en tidningsbox till, så nu står här ännu en papp-påse full med tidningar, redo för kontainern:)Älsklingen köpte med sig pizza hem till mig idag, så det är vad jag åt till middag.
Efter maten väntade en storrengöring i duschen! Blev hårinpackning o grejjer, så håret reparerar sig innan det är dags för blondering nästa vecka!;) Tror Carro skulle blondera mig på torsdag efter våran träning! Har kanske glömt att berätta det, men jag ska börja träna grupp-pass med en tränare på torsdagar:) Med Carro!<3 Åh, längtar!^^

Seen tog jag även en runda till bland alla mina skor.. Alltså det börjar bli jobbigt nu, haha, men fler MÅSTE bort(!), jag har inte plats för så många..


Bort, bort, bort..Fick en stor Ullareds-påse till fylld! Men måste köra ännu en, eller två rundor till iallafall.. MINST!:(


Nej nu ska jag fortsätta här.. Hörs senare:) Puss

Måndag!

Hej!:)
Så var det ny vecka, med nya tag! O inte vilken vecka som helst, för till helgen FLYTTAR VI!
Vi kommer antagligen börja flytta redan på fredag eftermiddag, vilket innebär att jag har tisdag, onsdag o torsdag kvar på mig att fixa allt!;p O det som inte hinns med, får vi helt enkelt ta med oss, också får jag fortsätta ränsningen där! Men man vill ju lixom inte dra med all skit till nya hemmet(!), så kämpar verkligen på här, hehe.

Kom dock inte upp fören halv tolv/tolv, för blir så sjukt seg när jag håller igång konstant ända in på natten (brukar lägga mig vid två-tiden). Men vill inte lägga mig när det går som bäst, och man verkligen ser att det händer något! Då är det lixom lika bra att köra på! Hehe. Vrida tillbaka dygnet ska jag göra så fort jag satt min fot i nya lägenheten!

Hur som helst, frukost + bloggade om söndagen, gick en långpromenad med hunden, vattnade blommorna o fikade, hann även köra 3 maskiner tvätt under dagens lopp.

Fortsatte med ränsningen av bokhyllorna/böckerna, o fick ännu en stoor påse ivägslängd. Så nu har jag endast en halv hylla kvar i den vita bokhyllan i storarummet:) 

Lagade middag, fick bli något snabbt, valde spagetti & biff + champinjoner till.

Seen efter maten vid 19.30, började jag med min walk in closet!;)
Började med att gå ett varv o slänga ner allt på golvet som jag inte kommer använda igen.
Sen började jag med tex alla dragkedje-tröjor, ränsade ur dem, sen tog jag alla luvtröjor, ränsade ur dem, sen alla stickade tröjor, ränsade ur dem osv osv.


Under ränsningen. Här höll jag tex på med dragkedje-tröjorna. Sorterade blandannat upp dem i färg-skalor o ränsade ur.

Kan inte spara alls mycket kläder, eftersom jag kommer ha vanliga garderober:(


Släng-högen. (Tog bort lite som jag inte ville ha med på bilden. Därav det svarta;p ).


Man kan inte se hur mycket kläder det egentligen är bara på ett kort! Eftersom man inte kan se höjden eller vad man ska säga. Men om man visar galjarna så kanske man anar att det är lite mer än vad man trodde iallafall;p Dock ligger ju dessa på hög också, men ni kan ju jämföra lite med dammsugaren som står upp bredvid, och den är rätt stor/hög!;p


Nu behöver jag ju inte klaga över att jag inte har några galjar iallafall(a), hehe.


Har gått igenom lite mer än hälften av min walk in closet nu kanske, och utav det sparade jag hälften & slängde hälften typ! Blir ju några sopsäckar om man säger så;p


Dessa tog älsklingen med sig till second hands insamling imorse (+ att vi redan lämnat av en sopsäck till med kläder i veckan). O fler lär det ju bli!Dessa vill jag spara.. Åh, måste ränsa IGEN sen i lägenheten! Eftersom jag, som skrivet innan, endast gått igenom halva min walk in closet än så länge! Så lär ju vilja spara typ lika mkt kläder till(a).


Nepp, nog tjatat om kläd-rensningen i detta inlägg;p hehe.

Kort från dagen;


Hmm, vad finns här i? - ÅH, WOW, MAT! x9
(Lucifers hundmat ligger ju löst där i, ska egentligen vara ett lock på;p ).När jag var klar för dagen, låg demhär 2 sötnosarna redan och sov, som vanligt!^^ <3

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0