Onsdag 26/9!

 
Imorse var faktiskt enda dagen på hela veckan som jag gick upp 10. Annars har jag kommit upp 6:30 varje dag! =) Men just imorse vaknade jag med både halsont och täppt näsa! NOW! Men det gick över under dagen som tur var!! :) Frukost + bloggning medans. Ut med hunden på promenad och sedan tog jag tag i all disk! Så nu är allting uppdiskat och disbänken är ren o fräsch igen!<3 Fikade + fixade en "kontakt-knapp" på bloggen! :) Lagade middag- potatisgratäng/köttfärsgratäng^^ {Först ett lager med köttfärs & sedan ett lager med potatisgratäng, också skjuts in i ugnen ;) }. Åt tillsammans med älsklingen och deltog i en tävling medans jag vilade magen. Ut med hundenlångpromenad och när jag kom hem igen hade reklamen {jobb} kommit.. Sjukt mycket IGEN!! Som tur var, var det tunnare tidningar denna gång iallafall!!
 
Vek in alla papp-påsar från förra jobbpasset {typ ett 30-tal?!}, skar upp mat till Kajsa + duschade henne. Bar in all jädrans reklam och plockade lite i hemmet innan jag gick ut med hunden för natten. Hoppade in i duschen och kvällen avslutades sedan med lite kvällsfika kl 22:45 + deltagande i en tävling<3
 
Usch vilket tråkigt inlägg detta blev kände jag.. Bara en massa tråkiga upprabblade saker..
Ni får gärna komma med förslag på vad ni vill att jag ska blogga om, så gör jag det! :) Puss på er!

MIN ÖNSKELISTA - Julen 2012!

 
Vita "porslin(?)s"-änglar i alla storlekar {men helst så stora som möjligt såklart ;) }.
Går även att köpas i andra färger- guld osv {om man inte hittar vita} och målas om sen {av mig då såklart}! :)
 
 
Ljusstakar FÖR BLOCKLJUS. {en hög & en lite lägre}.
Färg: I 1:a hand silver, 2:a vita {finns inte dessa färger går dem att måla om sen} {av mig då såklart}!:)
Finns bland annat på Dollarstore i Skövde.. Men det var begränsat parti, så skynda er dit om ni vill åt dessa:) {Var med i reklambladet v. 39}.
 
 
En vit löpare.
Lite mönster i andra färger på gör ingenting!:) {Men helst helvit om det finns}! :)
 
 
Önskar mig även andra vita dukar {stickade, virkade osv}. Begagnade går jättebra! <3
Avlånga eller runda {både löpare-storlek, jättestora som hänger ned för bordskanten och smala avlånga till fönsterbrädorna}!:)
 
 
 
Diskhanddukar {helst gamla hederliga, bäst}!
 
 
Vita gardiner i alla dess slag! Begagnade går utmärkt! <3 :)
 
 
En köksvåg! :) {spelar ingen roll hur den ser ut}.
 
 
Vita inredningssaker!!<3 {Lantligt, Shabby chic, Gamalt & Nött, Carpe Diem, Home sweet home, Spets & Volanger} <3 :)
 
 
En tidnings-prenumeration på Lantliv.
 
 
Älskar inredningstidningar, så önskar mig gärna 2 prenumerationer Får jag en vill jag som skrivet ha Lantliv, men skulle jag få hela 2st, står även Drömhem & Trådgård på önskelistan! <3 :)
 
 
Ett nytt torkställ! Vårat gamla har inte många "stänger" kvar ;p
 
 
För dyra saker, för att få vara med:
*Dammsugare.
*Bakmaskin.
*Symaskin.
*Kökssoffa {gamal hederlig i trä}.
*Damcykel {med cykelkorg & pakethållare}, finns runt tusenlappen på Coop bland annat.

Rickards önskelista:
 
*En varm vinterjacka {storlek XL, då den blir för kort i ärmarna annars, helst så man kan dra åt nedtill, annars blir den så stor runt magen}.
*Fritös.
 
 

Shopping i Skövde med älsklingen! (Tisdag) 25/9!

Jag idag.
 
 
Tisdag, och ännu en dag kom jag upp 6:30 :) Sminkade mig och åt frukost + deltog i en tävling medans. Martina ringde, så satt o pratade med henne en stund! :) <3  
 
Klädde på mig:
 
Plommon-färgad lång stickad kofta.
Grått hängande linne.
Svarta tights.
Grå högklackade mellanhöga mocka-stövlar.
Svart liten axelremsväska {ny, fått av mamma}.
 
 
Ut med hunden, fikade + bloggade medans. Satte igång en tvättmaskin, skar upp mat till Kajsa, och gick en rejäl långpromenad med hunden, innan älsklingen kom hem och vi begav oss mot Skövde!:D <3 Började med att åka till Dollarstore:) och därifrån fick bland annat detta följa med mig hem:
 
2st vita hissgardiner {till huset}!:D
& en ljusblå löpare.
 
 
Blomkruka- Home! <3
 
 
Ett rosa iphoneskal! <3 {För ja, jag ska också äntligen bli iphone-ägare}! :D <3
En grön matlåda {vi passar alltid på att köpa en ny när dem väl är billiga}^^
 
 
Sist men inte minst åkte vi till Maxi för att storhandla mat! :) Blev även korv till middag där, mums! Hemma igen strax innan 21 och då gick jag ut med hunden för natten + prata med mamma i teleonen tills klockan nästan var 22. Vek in all torr nytvättad tvätt och hängde upp den nya blöta på tork. Hängde tillbaka dagens kläder o sminkade av mig innan det blev lite kvällsfika + bloggning medans. Underbar och mysig tisdag med älsklingen blev det! :) <3 Hoppas eran tisdag var lika bra! Puss

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0