Julmarknad i Sandhem (Lördag 12/11) + Fars dag (Söndag 13/11)!

Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
3/9-2015. Alla vill vara med när pappa ska försöka installera nya hemtelefonen 
 
 
 
Idag vart det julmarknad i Sandhem! Jag hade ju velat åka på julmarknad redan för 2 veckor sedan, då det vart i Hällekis! Men eftersom det inte blev något då, bestämde vi oss för att åka idag!
 
 
Naturen är så vacker nu, med all snö! {Fotona är tagna på vägen dit, ifrån mitt bilfönster}.
 
 
 
Väl framme, satt tomten precis innanför dörren. Så blev ett kort på han & Felicia
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt största & minsta hjärta!
 
 
 
 
 
Vi var inomhus 90% av tiden. Här gick vi bara från själva marknaden, till museet på andra sidan! Därför barnen går utan både mössa & vantar
 
 
 
 
Inne på muse´et:
 
Ett extremt dåligt försök till Dagens outfit!
För det första har jag på mig en blå jacka {ser typ grå ut på bilden?}. Men det är i alla fall en blå jacka/kappa, med vit "päls" typ innuti. Den är ny för i år, och verkligen jättemysig, samt finare i verkligheten.
Naturvit grovstickad kort tröja, med svarta skinn-detaljer på axlarna.
Svarta höga skinn-stövlar med vit päls innuti. Även dessa är nya för i år, och jag verkligen älskar dem!
Måste visa bättre bilder längre fram känner jag!
 
 
Tog knappt några bilder inne på museet. För kändes inte som att det var länge sedan vi var där sist!
Dock var vi nog aldrig där förra året, nu när jag tänker efter?! Utan år 2013 & 2014!
HUR kan det då kännas, som att det var typ förra veckan man var där senast?! 
 
 
Och Milton då?! Min bebis!!
 
 
 
Rickard köpte gammaldags cocosbollar, som vi mumsade på innan hemfärd
 
 
Dags att sätta klipp-maskinen i arbete igen älskling!

 
Haha, Miltons min, efter att han fått smaka på pappas cocos-boll!
 
 
Väl hemma igen, vart det dags för middag... Och älsklingen gjorde sina gudomliga pannkakor! {Alltså på riktigt, han gör verkligen världens godaste}!
 
 
Senare på kvällen, hade vi bestämt oss för att "fira" min pappa, på fars dag {som är imorgon}. Men då vi skulle till Rickards föräldrar då också, kände vi att det var bättre attt dela upp det, än att stressa runt till flera olika ställen, på en och samma dag!
 
Så dethär året, kom dem till oss, kvällen innan istället
 
Dock vet jag inte om det blev så mycket "firande" men  
Utan vi hjälptes åt allihopa, och fixade i mitt "smink-rum"!
 
 
Okej, VARNING för stökig bild nu, alla känsliga! Men allting {smink, skönhetsprodukter och alla andra små-prylar} är bara dit-ställda lite slarvigt, "låd-vis", för att bli av med det. Efter att vi ändrat om där idag, som skrivet!
 
Före, stod skötbordet här! Men det har nu fått flytta till andra sidan väggen - närmast badrummet!
Själva sminkbordet {som spegeln står på}, snickrade Rickard ihop idag! Jag ska måla det vitt. Det är så pass högt, att det passar med en stol under. På vänstra väggen, fanns redan 2 hyllor uppsatta {de 2 bruna längst upp. De satt ovanför skötbordet}. Men så satte Rickard dit ännu en hylla nu, under dem {den vita 2-delade längst ner}. Ser kanske inte så snyggt ut.. Men jag tror att det kommer att se bättre ut, när jag målat alla hyllor vita, samt "pyntat" lite Blev även en 3-delad hylla längst upp till höger..
Dem vita har alltså inte Rickard gjort, utan det var bara några som vi ändå hade över! Därför det kanske inte ser så snyggt ut {just nu}, för vi har bara tagit lite av vad vi haver Men som sagt, det kommer att fixas iordning! Spegeln ska eventuellt bytas ut, allting ska bort på de övre hyllorna {för det är ju sådant som hör till skötbordet}, alla färgglada lådor ska bort, allt ska målas om, det ska fixas & plockas i ordning...
 
 
Det vi gjorde idag, var alltså att rensa bort allt som stod där innan, flytta på skötbord & tvättkorgar, rengöra, bygga nytt, skruva upp... Ja, ni fattar Känns så skönt att äntligen ha en plats för alla mina "tjej-grejjer"! {Innan stod dem lite över allt i hemmet}.
En plats att kunna sitta och fixa iordning sig på, på mornarna... Längtar SÅ tills allt är klart där!
 
 
Efteråt blev det lite Fars dag-fika Dem hade tagit med sig prinsesstårta & kanelbullar när dem kom.
 
 
 
 
 
Efter att dem gett sig av hemåt denna lördagkväll, vart det min tur att lägga barnen... Hoppades på att dem skulle somna snabbt, då jag hade en hel del inplanerat, att hinna med innan läggdags.
Men självklart går jag och somnar där uppe! Så blev ju väldigt mycket gjort...
 

 
 
Farsdag (Söndag 13/11)!
 
 
 
Dagens outfit - Fars dag.
Alltså mina outfitsbilder. M.Å.S.T.E. F.I.X.A. D.E.T.T.A!
Hade i alla fall på mig en plommon-färgad lång tunika, NY  {köpt i höstas}.
Svarta tights. Smalt guldigt skärp i midjan. Guld-smycken.
 
 
Dagen efter, vart det ju som skrivet Fars dag. Och det firade vi hos Rickards föräldrar.
Det bjöds på kakor, smörgåstårta & alkoholfri cider.
 
Bild lånad från google.
 
 
Eftersom jag är sämst, på att fota när vi är hos andra {som typ på kalas, hos vänner, när det gäller andra högtider osv}, fick det bli en lånad bild från google. Jag vet inte varför, men tror det har att göra med, att det finns så många människor, som kanske inte alls vill finnas med på internet, eller på bild över huvud taget! Som tycker det är jobbigt när folk plockar fram kameran! Jag har ganska stor respekt för det. Förutom när det gäller mina egna föräldrar då. Dem får liksom vara med varken dem vill eller inte, haha.
 
 
Som vanligt när man ska iväg någonstans, så blir oftast småbarnens dags-söm drabbad. Milo sover inte middag längre, men Milton behöver det! Vi försökte lägga Milton lite tidigare idag, så vi inte skulle komma allt för sent.. Men det är precis som att dem känner på sig att man ska iväg, och han somnade inte fören senare än vanligt istället! Han brukar sova ca 2 timmar {det är precis lagom för honom, för annars orkar han inte ända till läggdags}! Men idag fick vi väcka honom efter endast 1 timma, och ändå vart vi sena.. :/ 
 
 
Hur som helst, efter all fika, kikade vi på Emil i Lönneberga!
 
 
Åkte hemåt igen vid 15:00. Eller ah, först åkte vi och handlade lite matMaxi.
Hem o fika, och sedan tog jag tag i andra lagret med vit färg, på den svarta expedit-hyllan, som ska stå på pojkarnas rum!
 

Herre gud vilket slit  det var, att få denna svart-lackerade(?) 10-facks hyllan vit! Vet ärligt talat inte hur många timmar  jag lagt ner, och det blir ett ex antal lager, för att täcka det svarta! Sen har ju varje litet fack 4st väggar... Och vi har som skrivet 10 fack på våran.. Så med lite enkel mattematik 40st "väggar" + själva "ramen", också måla alla dem typ 3 gånger = 120st "väggar"

Ja, herre gud! Thanks God att den är klar nu!

 

På kvällen kikade killarna på barnprogram. Och där kan ni även skymta lite av Milos Fars dag outfit!

Fredag 11/11!

Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
 
För exakt 1 år sedan {fotona nedan är tagna mellan 29/10 - 5/11 2015}. Höll vi på och renoverade vårat hus {som vi bor i nu}, så pass att vi skulle kunna flytta in!
 
 
Torsdag 29/10-2015
 
 
Jag kommer ihåg hur vi slet, från tidig morgon - till sen kväll! Och hur barnen alltid somnade i bilen på vägen hem! Det blev ju så sent, så vi åt ofta kvällsmat där borta {i nya huset/där vi bor nu}, innan vi begav oss hemåt {till vårat gamla hus/där vi bodde förr}. Så kunde vi bara bära in barnen till sina sängar sen när vi kom hem
 
Söndag 1/11-2015.
 
 
Onsdag 4/11-2015.
 
 
Torsdag 5/11-2015.
 
Älskade hjärtan! Istället för att ligga hemma i era egna sängar, och mamma läser god natt-saga...
Får ni somna, skumpandes i en bil, efter en lång dag med renovering... I hela 1,5 månad höll vi på såhär.
Men nu är den tiden förbi! Vi bor i ett underbart litet hus ute på landet, med skog & natur precis utanför dörren, och en trädgård som heter duga! Och jag ska göra allt jag kan, för att ni ska få det bästa från & med nu! Mamma älskar er!
 
Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
 
 
 
Fredag 11/11-2016!
 
Älskade helg! Denhär helgen har varit så otroligt välbehövd! Efter en ganska jobbig vecka! Har inte mått speciellt bra, blandat med mycket stress! BVC-tid & pulkaåkning har vi dock lyckats trycka in! Blir som vanligt ledsen över tiden som inte räcker till, för att blogga. Men jag gör så gott jag kan, och jag försöker prioritera lite annorlunda, för att jag ska kunna skriva lite oftare! Behöver det, då det är något som får mig att må väldigt bra! Älskar ju att skriva & fotografera!
 
 
 
I fredags, slutade Rickard 14:00! Innan han kom hem, åkte han och hämtade våran nya värmelampa, som vi köpt till hönsen. ÄNTLIGEN! Snön & kylan slog till så snabbt, att vi inte hade hunnit förbereda allt i hönshuset! Hönsen behöver värme nu när det är så kallt! Men vi fick inte in någon värmelampa, fören idag {fredag}! Och jag har verkligen mått jättedåligt över det hela veckan {att dem ska behöva frysa}! Men nu äntligen har dem alltså värme igen!
 
 
Något annat som gjorde att det släppte en tung sten från mina axlar, var att vi fick hem våran nya babyvakt {walkie talkie} i tisdags(?) också! Våran gamla gav ju upp {efter 10år} {Ärvt den efter Felicia}. Och då barnen sover i sitt rum på övervåningen, och vi på nedervåningen, är det ett måste för att höra när dem skriker på natten/morgonen! {Milton är ju liksom fast i sin spjälsäng, så kan ju inte direkt bara knalla ner till oss, om det skulle vara något}. 
 
 
Nej nu hamnade jag på villovägar igen! Över till helgen!
 
Barnen byggde torn med duplo denna fredags-morgon/förmiddag. {Innan påklädning, därav pyjamaserna}
.
 
 
 
Sen byggde dem små hus, som dinosaurierna skulle komma och förstöra
 
 
 
Också har vi kollat på rådjuren förståss Vi har så galet mycket rådjur här!! Man kan typ inte titta ut genom ett fönster - utan att se några!

 
Från vårat matsalsfönster.
 
 
 
Från vårat köksfönster.
 
 
 
Efter att Rickard kommit hem på fredagen, åt vi middag ihop hela familjen! Jag hade lagat köttfärs-paj dagen till ära!
 
 
 
Efter maten satte Rickard som sagt upp värmelampan i hönshuset. Och sedan åkte han & barnen iväg en sväng till deras farmor & farfar! 
 
Under tiden passade jag på att måla första lagret med vit färg, på en svart expedit-hylla {med 10 fack}, som sedan ska stå i pojkarnas rum när den är klar! Pust!
 
 
Alltså, deras rum! 
Ända sedan vi flyttade hit {för exakt 1 år sedan denhär månaden}, har vi i stort sett endast hållt på och renoverat & fixatnerevåningen.. Det är där vi är 90% av tiden {även barnen}, och övervåningen har liksom fått vänta..
Men nu känner jag att det är hög tid att börja ta tag i, även deras rum!
 
Så jag har börjat leta lite inspiration, jag tänker så det knakar, och försöker organiserabästa sätt! Första steget är ju att bestämma vad dem ska ha för möbler. Sedan ska dem flesta målas om, så det blir ett ljust & fint barnrum. Hur ska vi möblera? Och slutligen rensa & fixa plats till alla saker!
Var sak ska ha sin plats! 
 
 
Dock är vi ju inte klara på nerevåningen, på långa vägar! Så jag fortsätter ju där nere! Men som skrivet får jag dåligt samvete över barnens rum också! Så kommer att fixa där pö om pö, under tiden som jag fortsätter på nerevåningen! Och som inte nog med det, är det ju snart advent också!  
 
Funderar på att ha som mål, att bli klar med ett litet projekt varje dag!
Tex:
Måndag: Måla första lagret på byrån i pojkarnas rum.
Tisdag: Måla andra lagret på byrån i pojkarnas rum.
Onsdag: Rensa & tömma en eller flera lådor i byrån {beroende på hur mycket papper & skit som är i lådan}.
Torsdag: Organisera & lägga sakerna som ska vara i byrån, på rätt plats. Samt inreda ovanpå byrån & göra fint.
......
Ja, ni fattar! Också försöka hinna blogga lite snabbt också, innan jag lägger mig!
 
 
Det bästa med att fotografera i hemmet, till bloggen, är att man ser allting på ett helt annat sätt!
 
Ett exempel kan vara, att en list fattas i köket...
Man blir ju så lätt hemma-blind! Att man efter ett tag, liksom vant sig, vid att det inte finns någon list där, och tänker helt enkelt inte längre på det, tillslut...
Vilket i sin tur, gör att det aldrig blir av, att man tar tag i dendär jädrans listen... För det finns hela tiden viktigare saker att göra!
 
MEN, så tar jag ett kort på någon fin detalj i köket säger vi..
Också tittar man på fotot sen, och tänker, åh vad fint det blev! MEN - VAD ÄR DETDÄR?! Dendär FULA "listen" FÖRSTÖR ju HELA BILDEN!! HUR har vi kunnat ha det så, under så lång tid?! Också tar man äntligen tag i det! Haha, nee, men typ så faktiskt!
 
Nej gud vad jag babblar! Dags att avsluta!
Lördagen & söndagen får ett eget inlägg! 
 

 
 
Inlägg:
Pulkaåkning (Torsdag 10/11)!
 
Igår torsdag, åkte vi hem till Mommo & Felicia och hälsade på. Vi åt mat ihop! Mommos hemmagjorda köttbullar, brunsås & nudlar, haha 
 
Efter maten gick vi ut en stund, och åkte pulka!
 
Mammas stora kille!
 
 
En kompis till Felicia var även med en stund på slutet :)
 
 
 
Jag & Milton ska åka
 
 
Världens bästa Mommo!
 
 
Systrarna Svantesson ska åka

Söndag 30/10!

Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
För exakt 1 år sedan {Söndag 25/10-2015}. Vi håller på och renoverar i nya huset {där vi bor nu}. Har inte flyttat in ännu, utan sover fortfarande i vårat gamla hus. Då köket är utrivet, står kyl & frys i det blivande vardagsrummet så länge. Ett stort trädgårdsbord, som vi hade som provisoriskt köksbord {eftersom vårat var "hemma"}. Milo hade släpat in en utomhus-bobycar {som han själv har pyntat}. {Gjorde dock inte så mycket, då man ändå var tvungen att ha på sig skor där}. Is-kallt var det också, {ca 10 grader eller nåt} så jacka var ett måste! Milo står & tittar i en målarbok, och Milton rotar i en kasse med pinnar, tror jag det var!
 
 
 
Söndag {30/10-2016}, och första dagen på veckan, som mitt stora hjärta är hemma. Usch, gillar inte när helgerna blir så korta, och känns så vardagliga {pga jobb}. Men om vi har tur, kanske han endast jobbar en jättekort stund imorgon, eftersom han jobbat så fruktansvärt mycket i veckan, samt under helgen! *hoppas*.
 
Idag när Milton sov middag, passade jag på att ta tag i mina nya gamla fönster, som Rickard tagit med hem, från sina föräldrars gård Tack!
 
När jag fick dem, var dem ganska smutsiga {har ju stått ute i en lada typ}. Men efter lite slit - med rengöringsmedel & fönsterputs så!
 
 
Medans jag rengorde fönster, satt Milo och pusslade, o Milton & pappa sov middag 
Milo älskar verkligen att lägga pussel! Och kan lägga samma - flera gånger per dag! Så det är ju ett litet tips till tomten! {ca 25-30 bitar blir lagom}. Även målar-bok står på önskelistan!  
 
 
Klar!
 
 
När Rickard vaknade efter några timmars sömn {11-14}, började han med maten. Vi hade bestämt oss för kött {från grisen som han hämtade hem ifrån sina föräldrar igår}. Dock hade potatisen precis tagit slut, och inga pommes eller dylikt hade vi hemma... Så det fick bli pasta till Är så galet trött på pasta! Och till kött dessutom?! Nej, till kött vill jag ha klyftpotatis eller potatissallad, bearnaisesås, rödavinbärsgele´ osv!
 
 
Men men..
Ibland får det bli, att man tager vad man haver!
 
Köttet var i alla fall jättegott!
 
 
Tur att det blev efterrätt!
 
 
Efter middagen, vart det äntligen dags för helgens projekt!
På veckodagarna, brukar jag försöka ha ett litet projekt varje dag! Det kan tex vara att måla om en möbel, eller rensa ett skåp eller dylikt! Men sen så finns de vissa saker, som jag känner att jag gärna vill ha hjälp med.. Som när det gäller att snickra vissa saker och dra el t.ex. 
 
Denna veckan har jag ju som skrivet hållt på en del i köket, med kaminen bland annat. Och något som jag blev lite smått galen över, var att kaminskyddet som Rickard byggt, var liiite väl högt Visst, barnen nådde inte över, så att dem kunde bränna sig! MEN, saken var den, att knappt jag nådde över! Vilket resulterade i - att jag inte kunde komma åt och elda! 
 
Så helgens projekt - Kapa benen på kamin-skyddet!
 
Rickard ligger ner och sågar, och barnen är hans trogna åskådare!
 
 
Har ju inte visat torsdagens projekt ännu! Har nämligen kommit upp både en "krans" & massvis utav "ljus" på "braskamin-hyllan" nu också!
 
 
Så synd att det inte är en "äkta" braskamin {själva kaminen & elden är ju självklart äkta men jag menar en sådan inmurad vacker braskamin - ni vet!}, med en äkta "hylla"! Med en äkta krans & ljus!
 
 
Men som skrivet innan finns det ingen hylla, alla block-ljusen hade smält av värmen osv.
Men jag gör så gott jag kan, för att uppfylla mina drömmar!
 
Ps, än är det inte klart! Utan fler projekt vad det gäller kaminen i köket är påväg! 
 
 
Såhär blev kaminskyddet efter att vi sågat ner det förresten
 
 
 
På eftermiddagen/kvällen denna söndag, ville barnen åka till farmor & farfar Så vid 16:30 skjutsade Rickard dit dem, samt var där en stund han också
 
Jag själv blir alltid super-stressad, för det är så mycket som jag vill få gjort, när barnen är iväg! Har ju dem över mig 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, så när man väl blir barnledig, om så bara 15 minuter, vet man nästan inte vad man ska ta sig till, haha. Man typ springer fram & tillbaka och bara
- Dethär ska jag göra!
- Eller dethär, som aldrig blir av annars!
- Fast dethär måste jag ju också ta tag i!
- Men dethär är nog viktigast!
 
 
Hur som helst, blev det att jag målade första lagret med vit färg, på skänken i vardagsrummet!
 
Min lilla hörna, med saker som väntar på att bli målade. Dem 2 vita har jag ju redan målat första lagret på, men ännu ett lager ska på, innan dem är helt klara!
 
 
 
Efter att barnen kommit hem igen, och lagt sig för natten, fortsatte jag med målningen...
 
Blev andra lagret hyllan, som ska vara på skänken i köket. Så nu är den helt klar!!
I veckan som gått, hjälpte Rickard mig att sätta fast hyllan, också har jag börjat fixa lite där. Så kan ju faktiskt visa före & efter-bilder på den!
 
 
Före:
 
Såhär såg den ut när jag köpte den.
 
 
Började med att måla den vit
 
 
 
Dock så vart det tänkt, att mitt fina 2-vånings-kakfat bland annat, skulle stå där på. {Vill inte gömma det innuti ett skåp, samtidigt som det tar upp en massa dyrbart förvaringsutrymme}!
Samtidigt, så måste jag hela tiden tänka på - att vi har barn! Fin-porslin i deras höjd, är inte att rekomendera, om man säger så! Men då kom jag på den briljanta ide´n, att sätta dit en extra hylla - lite högre upp!
 
Så Rickard snickrade ihop denna lite snabbt
 
 
Och nu har jag då alltså målat även den vit
 
 
Efter:
 
Ska även måla ramarna runt tavlorna som hänger ovanför, och sen så är det ju inte "färdig-pyntat" på själva skänken än, eller vad man ska säga. Även innehållet ska organiseras, men det är inte prio 1 just nu tyvärr
 
 
 
Hann även med att måla andra lagret på lilla hyllan, intill kaminen i köket. Så även den är nu klar!
 
 
Före:
 
Tyckte först den var fin som den var! Men den passade liksom inte in.. 
Men nu när jag har målat den vit, skulle jag inte vilja ha tillbaka den bruna!
 
 
Efter:
 
 
Och sist men inte minst, tog jag tag i nya kryddhyllan också, och målade första lagret på den!
 
När vi flyttade hit, hade vi först ingenstans att förvara kryddor.. Så de låg nerslängda i en låda, och sen dess har de bara stått rakt upp och ner på köksbänken..
Men så för ett tag sedan, tog jag tag i och fixade en ritning till Rickard, på en enkel kryddhylla bara. Också målar jag den vit.
 
{Nu i skrivandets stund, har jag ju även målat andra lagret}! Så tänkte att jag lika gärna kan visa er slutresultatet på den också!
 
 
Före:
 
Såhär såg den ut, när Rickard kom in med den från verkstaden.
 
 
 
Efter:
 
Och såhär blev "resultatet" {Det ska dock göras om där, med annat "pynt" än en ängel/hjärta osv. Men ni ser ju hur det blev med själva kryddhyllan i alla fall}!
 
Ser nu, att det nog hade blivit finare med en "botten" också, på nedersta "hyllplanet". 
Inte prio 1, men kanske får bli att vi sätter dit en botten, lite längre fram sen.
 
 
 
Innan Rickard åkte iväg igen, för att hämta hem barnen.. Hjälpte han mig att sätta upp mitt nya gamla fönster, {som jag gjorde iordning tidigare idag}, ovanför soffan!
 
Vart ju så fruktansvärt tomt där innan! Men nu så, börjar det ta form! Är en ljusslinga som lyser på glas-hyllan ovanför

 
 
Efter att barnen somnat denna söndag-kväll, myste jag & mitt stora hjärta ner oss i soffan med film & popcorn! Älskar sånnahär dagar, när man får en massa gjort, som man kan bocka av från den evighetslånga Att göra listan!
 

 
 
Inlägg:
Torsdag 6/10!
 
Eftersom inte jag var ute och lekte något med barnen idag {söndag 30/10} för dem var ju hos sin farmor & farfar :) Så tänkte jag att jag kunde bjuda på några bilder - från en torsdag i oktober {som jag inte visat på bloggen ännu} istället
 
Första dagen denna höst, som det vart lite kallare typ. Så barnen fick ha sina överdrags-overaller dagen till ära {alltså o-fodrade, så dem är inte varma så, utan mer som en tunn vind-overall}. Perfekt vår & höst, samt att dem skyddar kläderna under mot sand, lera & smuts. 
Milo har en ljusblå från märket Friends, som jag köpte i slutet av denhär sommaren, för 50kr på facebook köp/sälj. Milton har en röd, från märket Kaxs! Även den köpt på facebook, för 80kr {Nypris har den legat på 599kr (300 på rean)}!
Den hade han även hela våren, så börjar bli för liten nu!
 
 
Milo med sina traktorer/grävmaskiner Här har han hittat en liten fläck med jord på gräsmattan... O direkt ska han dit och gräva!
 
 
Den obligatoriska fruktstunden, som man absolut inte får glömma enligt dem! {äpplen från våran trädgård}.
 
 
Lek i lövhögen, borta vid komposten.
 
 
 
Höst i min trädgård. #Björnbär.

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0