Milo & Miltons farmor & farfar kom på besök (Lördag 28/11)!

Lånad Instagrambild.
 
 
Hej! :)
 
Lördagskvällen har börjat lida mot sitt slut {detta inlägg är skrivet lördag klockan 22:30}. Jag fryser och vill egentligen bara krypa ner i sängen, tätt tätt intill mitt stora hjärta, för att värma mig! Men eftersom jag har lovat att skärpa mig med bloggen, får jag väl sätta mig ner och skriva några rader först..
 
Hann inte mer än att komma upp imorse, så satte vi igång här.. Inga lång-frukostar här inte!
 
Började med att sortera klart bebiskläderna.. Vi hade flera stora svarta sopsäckar fulla med kläder som Milton vuxit ur! Kan ju inte spara allt! Så nu har jag rensat & sorterat där! Det mesta ska säljas på nästa klädbytardag. Det jag inte får sålt , får åka vidare till second hand sen! Men så länge förvaras dem nedvikta i kartonger, som är påskrivna och redo, till när det börjar närma sig i mars! Det enda som sparades, var dem absolut finaste plaggen {samt kläder som dem fått i presenter av sin mormor & morfar, och farmor & farfar t.ex}, till eventuellt nästkommande bebis
 
När Milo & Milton sov middag, passade jag på att sätta upp advents-stjärnor/ljusstakar i fönstren. {Har dock fortfarande några fönster kvar}. {Kort kommer när även julgardinerna osv är uppe}.
 
När det började närma sig middag, bestämde vi oss för att köpa hem färdig mat, för att slippa stå & laga, och kunna lägga den tiden & energin på renovering/städning av huset i stället
 
Tog en sväng in till by-hålan, ca 5 minuter härifrån, och köpte fryst pizza + glödlampor {till adventsstjärnorna som saknade här hemma}.
 
Valde denna!
 
 
Väl hemma igen, kom Milo & Miltons farmor & farfar på besök! Dem höll oss sällskap medans vi åt middag, också drack vi kaffe & fikade bullar! 
 
Bild lånad från Google} En vetelängd, med smak av hallon & vanilj, till oss var blev det.
 
 
Gick ut en sväng gjorde vi också, och då passade jag på att fixa granris inför julpyntet! 
 
Älsklingen fixar små-granar & granris, som jag sedan får klippa till i den storlek jag vill ha Lyxigt att bara kunna hämta på sin egen tomt!
 
 

Milo & Miltons farmor med vårat hus i bakgrunden
 
 
LillSkrot somnade så gott
 
 
Hann börja lite smått med pyntet på trappen/utanför enre´n. Men långt ifrån klar!
När det började mörkna vid strax efter 16-tiden, for dem hemåt, och vi gick in för att fika mellis, samt bada barnen efter det.
 
När vi vart klara, gick Rickard ut i verkstaden, för att fortsätta bygga på vårat skafferi. {Det skafferi som fanns här när vi flyttade hit, vart så grymt äckligt, så skulle aldrig falla mig in att ställa in mat där!}. Spindelnäten där inne vart ju större än mitt huvud! Typ. Det vart smuts & spån & mus-bajs över allt, så nej tack till att ställa in min mat där! Ägarna som bodde här innan, hade själva inte haft det som skafferi, utan ställt sina matvaror i köksskåpen bara..
 
Han byggde ett helt nytt skåp, som vi ställde in i det gamla skåpet! Nu är det bara lite små-fix kvar, samt skåpsluckor, sen har vi äntligen ett skafferi!
 
Här inne kommer vårat skafferi att vara sen! {Just nu står våra torrvaror i ett vitrinskåp}. Givetvis ska lampan bort också
 
 
Jag, Milo & Milton packade upp lite saker {ur flyttkartonger}, och fixade ny plats åt dessa, medans Rickard fixade med skafferiet.
 
Väggen mellan köket & hallen {i köket}, kändes så "tom".. Piffade upp den genom att ställa bokstäver på listen! Ursäkta skräp-påsen!
 
 
Ne nu ska jag hoppa i säng..
God natt!
 

 
 
Skulle försöka mig på att fotografera pojkarna lite {Onsdag 30/9}. Och några bra bilder fick jag allt till!
 
 
 
 
 
Mina älskade små hjärtan!

Fredag morgon (27/11)!

Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
Första kortet som togs på Rickard, tillsammans med sina 2 söner!
Milo var på jättedåligt humör, så blev ju kanske inte dem bästa korten! Också missade jag när han gav Milo puss på pannan {första kortet}, så bara Miltons - som kom med
 
 
Fredag morgon {detta inlägg är skrivet klockan 09:00}!
 
Helgen är på intåg = hela familjen är samlad, och första advent väntar på söndag!
Hade så himla gärna - verkligen velat njuta av jultiden som kommer nu.. Pyssla, pynta, baka..
Men i stället sitter jag här i skrivandets stund, med höga berg av flyttkartonger & säckar - fulla med kläder & prylar omkring mig!
 
Vi har nu flyttat in helt och hållet i alla fall, men städningen i gamla huset är fortfarande kvar.. Samt lite saker i förråden/på vinden osv.
 
Det är helt beboligt, förutom att vi inte har någon diskmaskin, ingen tvättmaskin, ingen el i köket, och inget rent vatten i kranen ännu.. Men vi jobbar på det.. Har renoverat en hel del hittills..
 
Ska verkligen försöka skärpa mig med bloggen nu som skrivet, så ni får följa med oss, samt att allt finns sparat som minnen längre fram!
 
Nytt hus - nytt liv - ny start! 

 
 
Bjuder på några gamla kort på mina 2 hjärtan. Får passa på, för sedan kommer ju bara nya, i form av "dagens bilder" Vet att jag har visat kort tidigare, på när dem ligger i babygymmet.. Men dessa är från en annan dag, än vad dem andra var Och efter dessa, har jag nog inga fler därifrån, för nu är minstingen så stor kille, att han inte ligger i babygym längre!
 
Vet inte riktigt när dessa är tagna? {Så tråkigt att det inte står datum på mobil-korten! Vet inte om man kan fixa de?}. Men eftersom Milton har kortärmat, så skulle jag tippa på augusti kanske? I så fall är Milton runt 4 månader. Visst är dem lite lika där? Om man tog bort Milos hår, kunde man nästan tro att dem var tvillingar!
 
 
Milo visar Lillebror sakerna i babygymmet
 
 
Synd att det blev så suddigt

Sommarland (Måndag 20/7)!

Jag idag.
 
 
Hela denhär veckan har varit helt magisk! - Om man går i kärlekens tecken!
 
Jag älskar dig Rickard!
 
Idag åkte jag, älsklingen & våra 2 prinsar, mommo, moffa & Felicia till Sommarland! Underbar dag!
Började med att äta godaste middagen på restaurang Malibu.
 
 
 

Tog en sightsing-tripp runt parken, med tåget, medans vi vilade magen efter maten.
Sen gick vi och såg showen för första gången - WILD STYLE hette den i år.
 
Bild lånad från hemsidan.
 
 
Så vart det dags att amma Milton.. Milo fick åka el-bilarna i Kotteland medans!
 
Moster hjälper honom lite i början.. Men sen körde han helt själv!
 
 
Mot karusellerna..
Mommo, Felicia & Milo åkte Convoy {typ farfars bilar}. Så jag & Rickard lämnade en sovandes Milton hos Moffa {morfar/min pappa}, och passade på att få lite egentid! 

Vi sprang iväg och åkte Vikingen;
 
Vikingen. {Bild lånad från hemsidan}.
 
 
Också avslutade vi med en blöt åktur i Newton;
 
Newton. {Bild lånad från hemsidan}.
 
 
Blev helt dränkt!
 
Bara för att jag älskar dig! {Gammalt kort på mig & älsklingen i Balder, när vi var på Liseberg med några kompisar}.
 
 
Även Milo fick åka ordentligt idag! Satte upp honom i Skepp O'hoj! {Kan ju tillägga att den snurrar på rätt bra, med en ganska hög hastighet}. Men han är tuff, våran lille son!
 
Skepp O'hoj. {Bild lånad från hemsidan}.
 
 
Jag, Rickard & Felicia åkte Rodeo.
 
 
Rodeo. {Bild lånad från hemsidan}.
 
 
Och sen blev det att jag & Felicia åkte Gruvbanan...
 
Gruvbanan. {Bild lånad från hemsidan}.
 
 
... Innan jag & älsklingen sprang iväg en liten sväng igen..
Vi tog en omgång i radio-bilarna! Krockade med varandra så motpartnern flög! Haha.
 
Radiobilarna. {Bild lånad från hemsidan}.
 
 
Blev lite sugna på Go-cart Helt galet!! Har ju inte kunnat göra sånt de senaste åren pga graviditet. Men vart faktiskt riktigt riktigt kul! Jag är ju lite av en vinnar-skalle när det gäller sånt Kör plattan i mattan alla varv runt, och blir sur som en citron om jag inte kör fortare än alla andra! Haha.
 
Milton hann även bajsa ner sig Och medans jag bytte bajs-blöja & kläder, roade sig dessa 2 med annat;
 
 

Parken stängde. Och vi for vidare mot City Gross, där Rickard & Milo gick in & handlade lite nödvändigheter, medans jag & Milton stannade kvar i bilen för amning.
Skulle sedan åka hem, men Milton var inte riktigt sugen på att åka bil.. Och satte i gång o skrika.. O skrika.. O skrika..
Så det slutade med att vi fick stanna..
Blev ett stopp vid Stjärngrillen, och eftersom vi ändå vart ganska hungriga, köpte vi lite småfika där, i form av en kokt korv & en sandwich-glass
Milo äter däremot bara pommes.. Och i vanliga fall brukar man ju få vara utan, om det inte duger med det vi serverar.. Men eftersom vi verkligen ville att han skulle få i sig mat, så att han kunde somna för natten i bilen sen (klockan var nog typ 19:30 redan), blev det en sväng förbi McDonalds också.. (Ligger ju inte så långt därifrån så, och är mycket billigare att endast köpa en liten pommes på McDonalds för typ 11kr, än en hel meny på Stjärngrillen för typ 70kr! Underbar dag i alla fall!

 
 
Inlägg;
Mamma, pappa & syster kom på besök (Söndag 28/6-2015)!
 
Söndag, och min familj kom och hälsade på Denna sommar var ju inte den varmaste tyvärr.. Inte heller denna dag.. Det blåste riktigt kalla vindar, men vi trotsade vädret, och gick ut o spelade trädgårds-yatzy denna söndagskväll
 
 
 
 
 

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0