1 Januari 2017! Nyårsdagen! (Söndag)!

Första dagen, på det nya året! I can't belive it! Jag ska verkligen göra allt jag kan, för att år 2017 ska bli det bästa året hittills!
 
Natten till idag {alltså nyårsafton}, blev väl kanske inte riktigt som vi hade tänk oss/önskat.. Hela familjen har varit dåliga {hosta, halsont, snuva, feber}.. Men värst har det varit för Milo, som till och med fick åka till sjukhuset natten till fredag
 
 
Han hade haft hosta med segt slem.. Precis som Lillebror. Upplevde dock att Milo bara hostade mindre & mindre {vi gav honom ingen hostmedecin, så berodde inte på det}! MEN slemmet i halsen ökade! Och eftersom han inte hostade upp det, blev det tillslut så mycket slem i halsen, att han knappt fick luft! Natten till fredag, vaknade han i ren panik! Han fick ingen luft! Han hade svårt att syresätta sig, kämpade krampaktigt med varje andetag och flackade med blicken! Alltså FY vad hemskt det är att se sitt barn lida! Jag slängde mig på luren och ringde sjukrådgivningen mitt i natten!
 
Det hela slutade med att Milo & pappa R, fick tillbringa natten på akuten i Skövde {Jag fick vara hemma med Milton, som inte heller kunde sova pga sin hosta}. 
 
 
Dem var hemma igen runt 04:00. Milo hade fått "inhalera" medecin, samt fått med sig tabletter hem, ifall han skulle få ett nytt "anfall". Även recept utskrivet på en medecin, som vi fick hämta ut på apoteket dagen efter.
Den var mot krupp. {Luftrörsvidgande, slemupplösande & hostdämpande}. Tydligen ganska stark, enligt apotekspersonalen, och han kunde förutom att han blev extremt trött, även bli skakig osv utav den.
 
 
På nyårsafton, var som skrivet innan, hela familjen sjuka! Jag satt uppe med en klarvaken Milo, som hade svårt att sova {pga hosta och all smärta i både hals & lungor}.
Vi låg på soffan denna natt, jag & han. Rickard låg uppe hos Milton, som även han vaknade konstant av sin hosta. Stackarn hostade så han kräktes {Milton alltså}! Även Milo spydde {1 gång} i soffan denna natt {av allt slem i halsen}. Så filtar & annat fick åka direkt in i maskinen!
 
 
Tror vi satt uppe till 03:30, jag & Milo, innan han äntligen somnade! 06:00 vakade Lillebror & ville gå upp för dagen! 
Ja, såhär har typ hela våran julledighet sett ut.. Tur att vi fick vara friska på julafton i alla fall!
 

Hur som helst. Eftersom vi inte kom i säng fören vid halv fyra, blev det en ganska seg start på dagen..
 
 
 
Busungen Milton!
 
 
Men jag hann i alla fall tvätta 3 maskiner med tvätt. Samt vika in all torr nytvättad tvätt.
Till middag, fick det bli spagetti & köttfärssås.
 
Rickard, fortsatte med lådorna i köksön/under spishällen.
Efter att vi bott här ett tag, byggde ju han en köksö i vårat kök. Sedan byggde vi in en spishäll, så nu mera har vi ju spisen i köksön också.
Under hällen, var det tänkt att vi skulle bygga lådor.. Och nu har vi alltså äntligen tagit tag i det!
 
Under the making! Och barnen ska självklart vara med och "bygga".
 
 
Såhär långt kom vi idag. Så, fortsättning följer..
 
 
Sen gjorde han även en liten "kamera-hylla" eller vad man nu ska kalla det En liten hylla som han satt fast på våran helkroppsspegel ute i hallen, att ställa mobilen/kameran på! Ni vet ju att jag länge sagt, att jag måste fixa något, så att jag kan ta bättre outfitsbilder? NU kan jag det!
 
Man ställer helt enkelt mobilen/kameran i facket på den lilla hyllan, med självutlösaren på {det blir då, som att någon annan håller i kameran}. När vi bodde i lägenheten, ställde jag alltid kameran i bokhyllan.. Men fördelen med att ha den här istället, är ju att man även kan se hur man ser ut - tack vare spegeln! Så från och med nu, slipper jag förhoppningsvis alla dåliga outfitsbilder, som jag själv fått fota, på själva spegelbilden..
 
 
Senare på kvällen, efter att barnen somnat {och innan dem vaknade på natten igen}, hade jag & mitt stora hjärta myskväll framför tv:n, med massa gott {chips, cheez cruncherz, godis}.. Vi har verkligen tagit till vara på dessa lediga kvällar {så gott det går, med sjuka barn vill säga}! Försökt att se en film varje kväll, samt äta lite gott ihop! Åh, kommer verkligen sakna dessa kvällar, när vardagen åter rullar.. Rickard som annars är extremt kvällstrött, höll sig vaken ända till 00:30 denna kväll 
Mamma
2017-01-04 @ 21:17:36

Äntligen har du skrivit igen. Jättekul🎊🎉😘
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0