Premiär för Sommarland (Fredag 5/6)!

Yey! Idag öppnade sommarland för i år! Fint väder {den första varma dagen i år} {dock inte så pass varmt att man hade någon lust att bada men..}. I alla fall så bestämde jag, Rickard, Milo, Milton, mamma, pappa & Felicia oss för att åka dit på premiärdagen!
 
Dagens Milton, innan vi åkte. I nya kläder från Newbie
 
 
Innan Milton föddes, var vi lite osäkra på om vi skulle behöva en dubbelvagn eller inte.. Men sedan tänkte vi att, Milo kommer ju inte ens vara 2år {han var 1år & 9 månader när Milton kom}, så det är nog det bästa ändå..
Och jag är så himla glad att vi bestämde oss för att köpa en!
Dubbelvagnen är perfekt dagar som dessa! - Vi stod längst bort på parkeringen, och skulle efter att vi kommit in, möta upp min familj på andra sidan parken.. Hade Milo då gått den biten hade vi inte kommit fram fören stängning {Så perfekt om man har bråttom och behöver gå på / alternativt en lång sträcka att gå}.
När han sedan springer omkring själv resten av dagen, är det perfekt att ställa packning på hans sida! Och går man en hel dag i en park {sommarland / djurparker / liseberg osv} orkar bara dem små benen ett par timmar! Och har man inte tänkt att åka hem då - är vagn ett måste! Lika så om man är ute och tränar/powerwalk.. Ungen har ju inte en chans att hinna med i din takt!  Eller om man går i stora folkmassor.. Har ju lixom inte bara Milo att se till! Utan om Milton skriker och man håller på med honom i famnen, så hinner man inte med om Milo springer iväg! Sitter båda i vagnen så vet man vart man har dem! Men så den kommer verkligen att användas flitigt i sommar, på alla äventyr! {Vore ju en annan sak om lillebror föddes på hösten/vintern, då man inte är ute lika mycket}!
 
 
Milo & morfar på promenad.
 
 
 
Ser ut som värsta sommardagen, bara för att folk badar i bakgrunden Men så varmt var det inte! 
 
 
 
Milo kör el(?)driven grävmaskin Lille Milton i morfars famn kom med på bild också 
 
 
 
Nya skötväskan samt Milos nya sittdyna kom med på bild också!
 
 

Felicia öppnar dörren på sista korten {Ser ut som att hon snurrat lite för mycket och gör något annat, haha}.
 
 
Jag & min lilla Skrot Nonchalera bildäcket runt magen, den har inte gått tillbaka ännu, 8 veckor efter förlossningen
{Och kommer nog inte göra på ett par månader till heller}.
 
 
Haha, mamma gjorde fulaste minen, så satte dit en smiley i stället
"Farfars bilar", eller "Convoy" som den egentligen heter Milo & Felicia kör
 
 
I väntan på storebror
 
 
 
Kul att flyga flygplan!
 
 
Efter att ha åkt med Milo en stund {Felicia alltså}, snodde jag med mig syster till dem lite större åkattraktionerna Hon åker verkligen precis allt nu {precis som sin syster}! Min modiga lilla syster yster
 
 
Idag blev det bland annat tranan & spinner som hanns med
 
 
Mamma
2015-06-13 @ 12:06:39

Vi får åka dit i helgen igen. Kram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0