BVC + Playdate med Carro & Clara (Torsdag 29/5)! + INLÄGG: Mamma & syster på besök (Torsdag 14/5)!

Sover så gott hos pappa
 
 
God morgon!
 
Kom i säng 01:00 och gick upp 05:00!! = 4 timmars sömn.. Och då har jag även vart uppe för blöjbyte och amning där emellan också! Är så trött att ögonen svider(!), och mår både illa och har huvudvärk, efter veckor med sömnbrist! {Och nej, det är inte barnens fel. De sover som små ljus båda två efter ca klockan 22:30 {Milo redan vid 20:00}! Bortsett från då Milton vill ha mat och torr blöja då såklart!}.
Utan det handlar om att JAG är stressad över allt jag vill hinna med, men inte hinner.. Så i stället för att sova när barnen sover, försöker jag hinna ikapp livet då.. Vilket inte alltid är det smartaste.. {Men om jag struntar i att göra saker så får jag ångest över det med..}. Såå, ja..
 
Sen kanske Milton somnar 22:30, och då börjar jag fixa med mitt.. Sedan vill han amma 2 timmar senare {alltså klockan 00:30}, och efter det går jag och lägger mig! Under dem 2 "fria" timmarna jag tar mig {prioriterar bort sömnen} på natten när barnen sover, ska det även ätas, duschas, samt andra viktiga sysslor som är svårt att göra med barnen, eller som kanske inte hunnits med under dagen! Så oftast går dem så fasligt fort att man knappt hinner börja med något.. Och då har man ändå skippat sömnen PÅ det.. 
 
Hur som helst, 10:30 stod BVC på schemat. Våran lilla knubbis växer så det knakar(!), och trots att han var mindre än Milo när dem föddes, gick han om honom på bara några dagar! 
 

 
Såhär mycket har pojkarna vägt vid samma ålder:
 
MILO NYFÖDD:         3970g + 52cm lång.
MILTON NYFÖDD:    3780g + 51cm lång.
 
MILO 1 VECKA:         3744g.
MILTON 1 VECKA:    3834g.
 
MILO 2 VECKOR:      4000g.
MILTON 2 VECKOR: 4500g.
 
MILO 6 VECKOR:      4982g + 56,5cm lång.
MILTON 6 VECKOR: 6245g + 58,4cm lång.

 
Efter BVC åkte jag, Milo & Milton hem till Carro & Clara och hälsade på! 
Rickard åkte till sitt jobb för att prata lite..
 
Sötaste ungarna:
 
 
 
Milo ser helt förstelnad ut, medans han försiktigt håller Clara på höften, haha
 
 
Vi åt middag tillsammans Grillad kyckling, ris & currysås 
 
Några fick visst syn på att det fanns kaka på bänken! 
 
 
Jag köpte lite saker utav Carro Dessa 2: {texterna är kopierade från hennes annonser}.
 


 


 
Haha, så himla kul, för.. Dagen innan jag såg dessa på köp/sälj barnsaker på facebook, så stod jag & Rickard och turades om med att vagga Milton i barnvagnen.. Så sa vi det, - Kan man inte uppfinna någonting, som vaggar barnvagnen, så man slipper stå såhär..!
Också dagen efter, fick jag syn på denna av en slump Köpte direkt!
 
Carro har sagostund med barnen medans jag ammar
 
 
Tråkigt att bilden blev så suddig! :(
 
 
Hann i stort sett bara hem sen, så kom min familj på besök :)
Vi hade inte hunnit äta middag ännu, så medans jag ammade, ställde sig Rickard och lagade lite mat När vi var klara, och kom ut till köket, hade han även bakat rabarberpaj med vaniljsås, som fika till oss alla! Som jag sagt såå många gånger förut - Vilken man jag har! Jag älskar dig så Obeskrivligt mycket Rickard!
 
Inte dem finaste bilderna, då mamma inte var beredd Men älskar Miltons Mumin-byxor, så laddar dem ändå 

 
Tog inga fler kort när dem var här, så tänkte att jag bjuder på några från torsdag den 14/5, då mamma & Felicia var här på besök {dem var lediga & pappa jobbade} i stället :)
 
Det var så pass varmt, att vi kunde sitta ute och grilla till middag i alla fall
 
 
 
Milton sov i vagnen medans vi åt.
 
 
Till efterrätt grillade vi marshmallows med nutella på 
 
 
Mamma masserar Miltons mage {magknip}. På bilden har hon lånat Rickards foppa-tofflor {eller "skidorna" som hon kallar dem}.
 
 
 
 
 
Felicia & Milo fick åka släpvagn

 
Fortsättning på Torsdag 29/5:
 
Mamma, pappa & Felicia åkte inte hem fören närmare 20:30, och då satte jag mig för att göra 2 stycken annonser {på onepiecear från märket Newbie} på Köp/sälj facebook. Har köpt en hel del kläder till pojkarna det sista, så då måste jag även sälja av lite med Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0