Borås djurpark (Lördag 20/6)!

Idag köpte vi årets Lejonkort {fri entre´ hela året på Borås djurpark}. Eftersom vi tyvärr inte är gjorda av pengar, brukar vi försöka dela upp kostnaderna så gott det går! Så redan i vintras köpte vi sommarlands-korten, som går på 899kr/person! { =1800kr för bara mig & Rickard}! Men då har man inte så mycket extra kostnader heller, eftersom man inte är ute & åker lika mycket under vinterhalvåret! Så rätt skönt att ha den saftiga kostnaden gjord när sommaren närmar sig
Lejonkortet till Borås djurpark brukar vi köpa i maj {400kr/person = 800kr för mig & Rickard}, men eftersom det har varit så fruktansvärt kallt maj/juni, blev det inte premiär där fören idag {20 juni}!
 
Påväg in i parken.
 
 
De första djuren man ser när man kommer in på Borås djurpark, är Östlig bongo
 
 
Som vanligt började vi med att äta så fort vi kom dit haha. Satte oss vid Björnparken, där vi grillade korv, samt att vi hade med oss pasta, sallad, frukt m.m. :)
 
 
 
 
 
 
Parken stängde 16:00, och då tas alla djuren in för dagen. Men man får gå där ändå, trots att dem har "stängt". Vi lämnade nog inte parken fören 17-tiden, vilket jag är glad över, för då fick vi ett lite närmare besök med elefanterna!
 
Djurskötarna gick och hämtade elefanterna, till en gräsplätt lite längre bort, för att dem skulle få lite lördagsgodis!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Björnarna hade fått ungar!
 
 
Bild 3: Milo tittar på Sebramangustarna.
Bild 4: Mamma & Milton vid fikabordet.
 
 
Så vart det dags för girafferna & bläsbockarna att gå in
 
 
Ena sidan av bron
 
Man står på en bro och tittar, så släpps dem på vänstersidan - går under bron - och kommer tillslut ut på andra sidan.
 
Andra sidan bron
 
 
 
Avslutade dagen med att gå till bondgårdsdjuren
 
 
 
Första kortet på bloggen där jag är brunett
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0