Onsdag 14/6!

Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
Måndag 11/12-2015. Usch, kommer ihåg att detta var en riktigt jobbig dag, då pappan i huset mådde väldigt dåligt, så han var inte hemma.. Lek på rummet med barnen i alla fall. Milo 2 år & 5 månader. Milton snart 8 månader..
 
 
 
Onsdag idag då, och denna morgon, skulle sotaren komma hit runt 08:00.
Jag gick upp i tid för att plocka undan och dammsuga lite. Han kom precis när vi skulle åka till förskolan, och var klar precis innan vi kom hem, skönt!
 
 
För ett bra tag sedan, välte våran brevlåda.. Rickard satte upp den, men efter ett tag ramlade pinnen som den sitter på, igen.. Tillslut blev han så trött på det, att han bestämde sig för att göra något nytt dit! Han fick en ide´ om att snickra ihop ett mjölkbord/mjölkbrygga/mjölkpall eller vad man nu vill kalla det {Ni vet, ett sådant bord som folk hade ute vid vägen, med mjölkkannor på, förr i tiden}. Projektet påbörjades för ett tag sedan, men så kom en massa annat emellan, och den har bara stått halvklar ett bra tag.. Men nu så har han äntligen tagit tag i det projektet igen - och mjölkbordet är klart!
 
Jag har funderat lite på hur jag skulle vilja dekorera den, och kom fram till att det hade varit fint med 2 stycken mjölkkannor, någon blomma, samt en skylt med våran Gårds namn på. Hade inte 2 mjölkkannor, så blev att jag målade mig ett par denna förmiddag, haha.
 
Resultatet. Bara skylten och lite så, som fattas nu då.
 
 
Efter att Milo slutat förskolan, Milton sovit sin middag osv, åkte vi in till stan för att hämta upp Mommo & Felicia igen {dem var ju här även igår - tisdag}. Men jag ville så gärna måla klart den andra väggen inne på glas-verandan {dags för andra lagret med färg}, samt att Rickard jobbar till 20:00 {hobby}. Så då uppskattas verkligen sällskap! <3
Vädret har varit helt okej! Det har varit molnigt, men ändå varmt! Dock kom det en rejäl regnskur med både åska och hagel(!), när vi åkte för att hämta upp dem i stan. Dikena var helt kritvita(!), och det kändes så konstigt att åka över vita "snö-landskap" i slutet av Juni månad!
 
Till middag, åt vi maten som blev över från igår {ris & korvstroganoff}. Mums, och såå skönt att slippa laga mat!
 
Jag satte igång och målaverandan
 
Målning pågår.
 
 
Milo & Felicia lekte, och Mommo & Milton satt och läste bok ute på altanen!
Efter ett tag bestämde sig Milo & Mommo för att plocka rabarber och baka paj! Så då lekte Milton & Felicia istället, haha.
 
 
Milton & Felicia.
 
 
 
Milo & Mommo.
 
 
 
Vid 17:20 kom Moffa ut också, efter att han slutat jobbet.
Jag målade klart, och sen satte vi oss utealtanen och fikade allihopa. Rabarberpaj & vaniljsås!
 
 
 
 
Vid 18:30 vart dem tvungna att åka hemåt, och då gick jag & barnen in för att förbereda oss för kvällen. Blev jag som nattade dem, då Rickard inte vart hemma fören närmare halv nio.
 
När han kom hem pratade vi lite, och sedan satte jag mig med förskolefröknarnas avslutningspresenter! :)
Milo går på sommarlov på fredag, och sedan kommer han att börja på en ny avdelning till hösten {4-5års}, eftersom han fyller 4 nu under sommaren. Fröknarna har varit helt underbara, så ville verkligen ge dem en present var när han slutade. Blev att jag satte mig och skrev en sånhär tavla:
 
Kortet är dock taget i "framtiden", så nu fick ni se dem inramade och allt. Men jag skrev alltså endast texten denna kväll.
 
 
Imorgon {torsdag 15/6}, ska Rickard ta med texten som jag gjorde denna kväll, till jobbet, och kopiera upp 3 stycken till {så att dem får en var}, samt att jag ska köpa ramar till dem också.
 
Hoppas dem blir glada, för det är dem såå värda!
 
 
Kram Zandra
 

 
 
Jag fortsätter rensa bland alla bilder på datan. Har så galet många vinter-kort, då jag i stort sett inte bloggade alls under vinterhalvåret! :( Tänkte jag kunde passa på att slänga ut dem nu, mellan alla härliga sommar-bilder som kommer framöver, så jag blir av med dem!
Först ut är:
 
 
Torsdag 12/1-2017!
 
En helt vanlig hemmadag. Med lek & vardagssysslor.
 
 
Bananer i pyjamas!
 
 
Usch, saknar verkligen inte dendär hemska kylan, och alla kläder/mössor/vantar...
  
 
Allt blir så mycket jobbigare på vintern..
Kyla & mörker.. Grått & trist..
 
 

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0