Inlägg: Sveriges nationaldag / Premiär på Sommarland (Torsdag 6/6)!

Dagens facelook. {Ber om ursäkt för det mörka kortet}!
 
 
Dagens outfit: Svart/vit-blommig klänning med linne-band.
 
 
Skorna.
 
 
Sveriges nationaldag, och den firades på sommarland {premiär för i år} med älsklingen, mamma, pappa och syster :)
 
Grillade hamburgare till middag.
 
 
Nytt för i år - BIG DROP.
 
 
Älsklingen, pappa och syster badade. Jag och mamma satt och tittade på/satt på "stranden" {känner mig inte allt för sexig i den stora magen, så för feg för att visa mig i bikini}.
 
 
Felicia sprutar vatten på Rickard.
 
 
Vågpolen, från min och mammas plats.
 
 
Efter badet fick jag bäckenbotten-besvär/foglossning igen, så kunde inte gå! Tog lång lång tid att gå tillbaka! Fick stanna massvis av gånger, för att sätta mig och vila! Bland annat vid karusellerna, så älsklingen, pappa och syster fick åka lite.
Jag och mamma köpte godis-remmar istället och satte oss och fikade lite {vetekrans} medans vi väntade på dem. Sen fick pappa gå i förväg och hämta bilen, medans vi sakta sakta lunkade fram till entre´n!

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0