Shopping med mamma & sis på ÖB + P:as, Presenter från Dubai (Tisdag 29/1)!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade.. Har varit med Carro, och sovit hos henne hela helgen! Fredag morgon - söndag eftermiddag! <3<3 Rickard har varit i Stockholm fre, lör, sön. Och mamma har varit utomlands {Dubai} tors, fre, lör, sön & mån fm. Därav ingen bloggning.. När jag tänker efter hade jag faktiskt kunnat tagit med mig min dator, och bloggat ändå! 0:) Menmen, fick bli en liten paus där!
 
 
Fick presenter utav mamma när hon kom hem från Dubai :D Detta var vad jag fick:
 
En svart långklänning {bilden är lånad från google}. Min är i elastiskt tyg, så jag även kan ha den i sommar, då jag är höggravid/precis fött barn.
 
 
Turkosa flippflopp med läder-remmar & kork(?)-sula. Så snygg färg till ett par solbrända fötter! :)
 
 
Ett par stoora tunga blingbling örhängen <3 !

 
Handgjorda fina små tvålar :) Det är 5st {fotot: framsidan & baksidan av en påse, därav ser ni den lila tvålen två ggr}!
 
 
Tvålarna vill jag ha som prydnad, för tyckte dem var alldeles för fina för att använda upp! Så dem fick stå på den öppna hyllan nedanför badrumsskåpet :) Där står även en av mina vita porslinsänglar som jag fick utav familjen i julklapp <3 Tycker det ger en sån lyxig känsla med prydnadssaker i badrummet^^
 

Idag tisdag kom jag upp 06:00! =) Åt frukost + bloggade medans. Klädde på mig {senapsgul stickad kofta / svarta tights} och satte igång en tvättmaskin. La mig ner för att andas 2 sek bara, men självklart somnade jag till då, suck! {nackdelen med att gå upp så tidigt, man är tröttare än vanligt under dagen sen ;p }. Men sova bara en halvtimma eller något, sen vaknade jag med ny energi igen!
Fikade + kollade avslutade tävlingar medans.
 
Sen skulle mamma & syster vara gulliga och komma hit med några dunkar vatten! Vårat vatten har krånglat ända sedan vi flyttade hit i stort sett. Har inte kommit något vatten när vi satt igång kranarna typ {förrutom pyttelite}. Rörmockaren har varit här 2 gånger och försökt laga felet, men inget har hjälpt. Så nu har vi fått en helt ny vatten-tank :D Dock har vattnet inte gått att dricka sen dess istället.. Det smakar skit / luktar skit / och är smutsigt! Vet inte om det är för att den inte har något reningsfilter eller vad det kan vara denna gång.. suck! Så sålänge får jag låna dricksvatten utav familjen, hehe. Fyller stora dunkar med vatten och förvarar i vårat iskalla skafferi^^
 
Dock blev det ändrade planer, så jag följde med dem in till stan sen när dem åkte hem vid ett.. Tänkte passa på att duscha hos dem {vårat vatten är ju smutsigt, så inte så fräscht att duscha i det ;p } + att jag var tvungen att handla..
 
Dem var vrålhungriga, så dem ville till mcdonalds^^ Jag hade ju precis fikat, så tog bara en smarrig glass med topping :9
 
 
Sen fick jag, tro det eller ej, med mig dem att handla! :D Och som inte nog med det, både till ÖB och P:as!! xD
 
 
ÖB passade jag på att köpa batterin, sköljmedel, kattsand {kampanj} m.m. Sen ville mamma köpa en ny vatten-kokare till oss, då hon tyckte våran gamla gjort sitt, haha. Så självklart fick hon göra det, SÅ SNÄLLT! <3 Och som inte nog med det ville hon köpa något till Lucifer också! :) <3 Han fick en ny leksak {hans gamla (hade en likadan innan fast i annan färg) var en favorit, så den var rätt så äcklig om man säger så ;p }. TACK säger både jag & han! <3 :)
 
Nya vattenkokaren {har packat upp den & ställt den på diskbänken nu} :)
 
 
Lucifers nya leksak :)
 
 
Sen på P:as blev det bara en massa mat :) Hem till dem för att duscha / bada- storrengöring, underbart! <3
hämta älsklingen mig efter jobbet 16:30, precis när jag duschat klart! ;)
Hem och ställde mig o lagade middag med en gång! - Bacon + potatisbullar med lingonsylt :9 Kollade klart Familjen annorlunda tillsammans till maten :) <3 Efter de satte sig älsklingen vi datorn, men jag låg kvar i soffan och kikade på Lycka till Charlie också^^ Hängde upp/vek in all torr nytvättad tvätt + hängde upp den nya maskinen på tork. Satte igång en diskmaskin och stekte mer bacon till älsklingens matlåda. Sen tog jag kväll och bloggade om graviditetsvecka 18 :) Sängen 23:30.
 
Underbar tisdag med shopping & glass på donken ;) Hoppas eran dag varit lika bra! Kram
 

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: [email protected]

RSS 2.0