Måndag 4/5!

Ny vecka med nya tag! :)
 
Förmiddagen försvann med ett poff! 
Vid 13:30 åt vi middag. Kycklingfile´ med ris & sås + gele´.
 
Och efter maten blev det till att ta tag i dagen på riktigt!
 
Satte igång en tvättmaskin, och sedan har jag & Milo fixat lite på hans rum resten av dagen
Möblerade om, så att det gröna barn-bordet + stolen (som vi fått av Felicia), fick plats där. Ritbordet med Toy Story fick åka ut.
Fixade plats åt hans förvaringslådor med Disney Cars. Blev perfekt förvaring åt Duplot!
Bäddade rent i sängen. Massa saker åkte ut som inte ska vara där Håller även på att rensa bort alla bebis-saker från hans rum, också får dem flytta in till Milton nu i stället M.m.
 
Ja, det är väl typ det vi har sysslat med idag. Annars är det bara det gamla vanliga som amning, blöjbyten, matlagning, ja - you now! Imorgon ska vi dock iväg en sväng! Hörs då! Kram Zandra
 
 
Milo var i himmelriket när pappa R tog fram sitt lego, som han hade när han var liten! Dem tvättade upp det (därav handdukarna) (det har ju bara legat i flera år nu). Dock är han fortfarande lite för liten för att leka med det själv ännu, så det förvaras högt upp i bokhyllan, i väntan på att han ska växa till sig lite!
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0