Lördag 16/5!

Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie Oldie
Året innan Milo kom.
 
 
{Observera att detta är skrivet den 16:e maj 2015(!), saker har tyvärr förändrats nu, vilket jag återkommer till i nästa inlägg}.
 
 
Godkväll Lördag!
 
Nu äntligen somnade Milton {22:30}! Puh! Tror det är lilla magen som krånglar och gör ont, för idag har han verkligen vart vaken hela dagen och gnällt! Han är ju som sagt lite speciell, för bebisar brukar ju (som jag skrivit innan, jag vet) vilja vara vakna sent på kvällarna/nätterna.. Men Milton är i stället vaken och superpigg hela dagarna {brukar vakna till och vilja gå upp vid 9 på morgonen}, för att sedan somna som en stock vid 21:00-22:30! På dagen vill han även amma så gott som hela tiden {en gång i timmen är inte ovanligt}. För att sedan så gott som skippa nattmålen! Tror han ammade max 3 gånger i natt?! Annars sov han i sin lilla säng.
 
 
Borde väl vara tacksam över att han har denna dygnsrytm {självklart kan den ändras!! Men det är sådan han har varit sedan han föddes - tills nu då han är exakt 1 månad}. Dock är det ganska frustrerande att inte få någonting gjort på dagarna - för att han bara gnäller och vill bli ammad eller buren på hela tiden {bärsele/vagn duger inte för herren, så mina armar pulserar verkligen av smärta! Lika så nacke/axlar & rygg tar stryk något enormt! Men så fort man lägger ner honom så skriker han sig röd/blå - om han inte genast får komma upp i famnen igen} ! Också har man ju Milo att ta hand om också! Men jag ska som sagt inte klaga(!) - vill inte byta bort mitt liv eller min familj för något i världen!
 
 
Jag och Milton har förresten varit själva hemma sedan 17:00. Då Rickard & Milo åkte iväg på bilträff i Skara, och kom hem för en liten stund sedan {22:15}. Trodde Milo skulle vara supertrött och somna i bilen, men han var klarvaken och hur glad som helst när dem kom hem strax innan halv elva på kvällen! Han hade verkligen haft jättekul med humöret konstant på topp, trots massa regn, när dem kollade på bilarna som gasade & sladdade omkring! Killar alltså! Hehe.
 
Jag och Milton har ägnat oss åt att göra iordning ovanpå köksskåpen! Plockade ner precis allt, våt torkade, la undan det som inte skall vara där och gjorde fint! Var dock inte det lättaste, då Lilleman vart extremt gnällig under hela tiden..
 
Tidigare under dagen var Rickard ute och grejade med bilen.. Då tog han med sig Milton, så han fick sova ute - bredvid i vagnen. 
Otroligt skönt, för då fick jag & Milo lite ensamtid! Dock var vi tvungna att ägna den åt att vika in mängder med torr tvätt, men ändå! hehe.
 
------------------------------------------------------------------------
 
Under dagarna jag inte bloggat, har jag bland annat fixat lite i tv-rummet. Vid dethär laget vet ni att jag gillar att tända mysbelysning i bland annat fönstren på kvällarna.
I tv-rummet har vi 2st hängande fönsterlampor. Dock lyser dem endast upp "ena halvan av rummet" eller vad man ska säga.. Och andra halvan - där soffan osv står, blev som en mörk, dyster hörna på något vis..
 
Så sist vi var på IKEA {i Jönköping}, köpte jag en ljusslinga dit! Och nu har jag då alltså fått upp den!
 
Har satt upp en ljusslinga längs med dvd-hyllan i glas.
 
 
Även planschen med texten: Happiness is not a destination, it's a way of life är ny!
 
 
Vi har en expedithylla som tv-bänk. Tidigare har alla facken tyvärr vart tomma, eftersom en viss liten person rev ut precis allt som var där - hela tiden! Dock tycker jag det ser så otroligt tråkigt ut med bara en massa tomma hyllor! Så i veckan tog jag äntligen tag i det! Köpte upp svarta förvaringsboxar på ÖB att ha dit. Kanske inte så jättesnyggt, eftersom dem egentligen inte passar dit.. Men då dem endast kostade 10kr styck, fick det liksom duga! Och det är ju mycket snyggare än bara helt tomt!
 
Självklart fick inte dem heller stå kvar där! Han drog ut dem hela tiden, vände dem upp och ner - och använde dem som pall att kliva på - för att nå saker högre upp! Så tillslut fick jag nog, och gjorde som jag brukar göra - tejpa fast dem med tjock-tejp! Haha. Dem sitter som klister, och har nu fått stå kvar sådär pedantiskt {i skrivandes stund} i över en månad! 
 
Även fotona ovanför tv-bänken fick jag upp i veckan!  
 
 
 
Babysittern som står nedanför har fått en plats också! Innan stod den lite över allt och tog plats/var i vägen. Men så kom jag på denhär platsen:
 
Man behövde inte ens fälla ihop den för att den skulle få plats! Perfekt!

 
Milton ser väldigt förvånad ut
 
 
Milo är inne i en period då han härmar precis allt och alla! Så även bebisen..
 
 
Milo satt i soffan och tittade på barnprogrammen medans jag var i köket. När jag gick in för att titta till honom hittade jag honom såhär {i Miltons babysitter}:
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: zandra_svantesson@hotmail.com

RSS 2.0