Fredag 22/11!

 
Underbar bild lånad från Instagram.
 
 
Vi åkte till vårdcentralen med Milo i onsdags. Doktorn trodde det var höst-blåsor? Det var tydligen väldigt vanligt hos barn, och smittsamt. Började med feber och utslagen höll sig endast på armar & ben. Det kommer att gå över av sig självt.
 
Samma kväll fick Rickard 40 graders feber! (han har dock klarat sig undan utslag).

 
Fredag idag då Har väl inte hänt speciellt mycket. Rickard har mest legat i sängen (pga febern).
Jag (& Milo) har väl försökt att fixa lite här hemma, men har känt mig tung i huvudet, samt haft 0 energi..
 
Har i alla fall:
*Tvättat.
*Lagat mat (nudel-wok).
*Satt igång en diskmaskin.
 
*Rensat 1/2 pärm med papper (har hållt på och rensat bland pärmarna lite pö om pö. Och under dem 2 senaste veckorna har jag tömt säkert 10 pärmar! Dessa pärmar har alltså tagit upp i stort sett en hel bokhylla! Och vad fanns i dem? Jo - utrivna blad från tidningar (typ: hur du fixar finaste sommar-håret, så kommer du i form till beachen osv). I två av dem vart det endast häst-fakta (slängde rubbet, kan ju det mesta, och skulle jag skaffa häst i framtiden och undrar över något, är det nog större chans att jag går ut på google / ett häst-forum, än sitter och rotar bland alla gamla pappersutklipp). I andra vart det skolpapper. Slängde massa där också, och sparade endast sådant som verkligen kan vara kul att ha! (som prov-resultat, noveller som jag skrivit själv osv).
 
*Fixat plats för 2 saker i lekrummet på nedervåningen. Vi har ett rum precis nedanför trappan på nedervåningen, som vi håller på och gör om till lekrum Just nu ligger det leksaker precis över allt i kök och storarum! Då Milos rum är på övervåningen, och vi för det mesta är på nedervåningen, blir det ett himlans massa spring upp & ner för trapporna för att hämta / lämna saker, vid städning osv. Så nu har vi alltså bestämt oss för ett lekrum på nedervåningen, där man lätt kan plocka undan leksakerna efter lek
Har även lagt undan lite saker på Milos vind (alla har en egen vind, då det finns en i varje rum på övervåningen). Saker som han har blivit för stor för! (som babysitter, mobil över sängen, babygym, bit-leksaker osv). Och idag la jag även undan lära gå vagnen (var ju över ett 1/2 år sedan han lärde sig gå, så var väl på tiden).
 
 
Bjuder på några kort på Milo med sin lära gå vagn (som jag ej visat på bloggen tidigare)!
 
 
 
25/6-2014. Milo 11 månader & 2 veckor.
 
 
*Tömt mitt nattduksbord. Varje morgon kommer Milo inspringandes och river ner allt på mitt nattduksbord! Tidningar,
böcker som jag läser, nässpray (täppt pga graviditeten - min är inte beroendeframkallande och får användas under längre perioder ), pennor, mobiltelefon osv. Såå trött på det nu, haha.
Har en stoor låda i nattduksbordet, som var fylld med gamla dagböcker, skolböcker osv Tömde som sagt den - och la undan sådant jag ville spara på vinden! Sedan la jag snyggt & prydligt ner alla mina lösa saker på nattduksbordet i lådan! Hahaha.
 
 
*Vi har ganska låga fönsterbrädor i vårat hus. Vilket gör att en viss liten person når upp, och river ner precis allt som står där (blommor, lampor - ja rubbet)! Såå jag har ägnat ganska mycket tid det senaste, åt att barnsäkra alla fönsterbrädor! Vissa saker har räckt att bara tejpa fast med tjock-tejp helt enkelt (så att det sitter som berget på fönsterbrädan, haha). Andra saker som blomkrukor och sånt, har jag ställt på "upphöjningar" - gjorda av tomma videofodral! Har tejpat ihop videofodralen till en enda "box", sedan har jag tejpat fast "boxen" på fönsterbrädan - så att han inte kan putta ner den. Och sedan ovanpå kan jag fritt ställa saker, då han inte når ända dit upp!
 
Här är vårat storarumsfönster tex Både blomman & ljusstaken står på såkallade "upphöjningar" gjorda av tomma videofodral! 
 
 
*Idag gjorde jag en upphöjning till en blomma i sovrummet som Milo inte kan låta bli! Men nu står den i säkert förvar igen!
 
*Har även suttit och skrivit på en ganska stor annons.. Och nu är den utlagd! Kommer skriva mer om detta senare!

 
Bjuder på några bilder på Milo & Lucifer som jag ej visat här på bloggen innan. Tagna 14/4 (Milo 9 månader):
 
 
 
Världens snällaste hund!
Mamma
2014-11-24 @ 18:54:39

Hej igen. Du får skriva fortare det är så kul att läsa och se på kort.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: [email protected]

RSS 2.0