Shopping i Skövde med Emma & Carro (Torsdag)!

Hittade ett gamalt kort på mig och Emma, när jag hade mina glasögon på mig i skolan {såg inte tavlan annars}, haha.
 
 
Hej Torsdag!
 
Idag har jag vart täppt i näsan, snorig, ont i halsen och lite feber.
Men det vart bara att ta sig en ipren och ge sig iväg idag ändå, då min ödlas värme-lampa har gått sönder, och hon behövde akut värme! Det är så svårt att få tag på rätt lampor till henne(!), har letat i både Skövde, Lidköping, Borås, Jönköping osv. Men så var det en i Emmas "starta eget-grupp"(?) som sålde precis dem lamporna jag behöver! :D Så då vart hon världens gulligaste och köpte med sig 2st till mig! :D <3<3<3
Vi får åka till hans djuraffär ihop sen när dem lamporna också gått sönder?! :) <3
 
Iallafall så bor ju hon i Töreboda, så vi bestämde oss för att mötas i Skövde och shoppa ihop :)  
Carro följde också med! <3<3<3
 
Hur som helst, eftersom jag är sjuk tog jag en lite längre sovmorgon.
Vaknade strax efter 9:30. Då vart det bara att skynda sig, för 10:30 kom Carro :)  Vi gick en promenad med Lucifer <3 Och sedan åkte vi mot Skövde! :) Hann gå på Gina Tricot och HM, innan det vart dags att hämta Emma på stationen :) Åkte förbi en second hand-butik som jag vart nyfiken på ett tag nu, men det vart inget att ha :( Gick en snabbis på Mediamarkt och Rusta, sen åkte vi vidare till Elins esplanad igen. Gick runt och kikade och detta var vad som fick följa med mig hem:
 
 
Digitalkamera från Siba, 499kr.
Min gamla kamera har börjat ge upp totalt(!), så var i stort behov av en ny! Det enda negativa med denna var att den saknar självutlösare!!! Är beroende utav det och använder det varje dag när jag tar dagens outfit osv! Hade inte en tanke på det när jag köpte den, kollade bara att den hade bra Mega Pixlar typ. Åh :( Jaja, har iallafall en fungerande kamera nu!
 
 
 
 
 2st 150W värmelampor till Kajsa, 140kr för båda, billigt! :)
 
 
 
 
Hostmedicin från apoteket 49.90:-
Våran var nästan slut, och  jobbig hosta utan hostmedicin är inte kul! Valde med smak av jordgubb^^
 
 
 
 
Nässpray från Maxi 39.90:-
Jag har faktiskt aldrig använt nässpray i hela mitt liv! Många fattar inte hur jag har kunnat andats vid kraftiga förkylningar då, och det har man väl typ inte kunnat heller, hehe. Men så nu köpte jag faktiskt äntligen en! ;) Det är naturliga ämnen i denna, som gör att man inte blir beroende, som man kan bli av endel nässprayer! Ganska klen, men bättre än inget och en bra nybörjar-spray? Haha.
 
 
Sen köpte jag lite andra nödvändigheter, mat osv också..
Till middag blev det MAX, mums :9 Vi köpte glass till efterrätt också, som vi la under bilen, för att den inte skulle smälta i värmen som blir i bilen, medans vi beställde bara.. Tror ni inte några j*vla idioter snodde dem då eller?! Gah!! Så det blev ingen efterrätt :( Haha.
Vid tre vart vi tvugna att åka hem, då en kille skulle köpa min bil klockan fyra! Så nu har jag ingen bil igen! :( Men det gör inte så mycket, för den bilen jag hade nu vart så dyr, den drog typ dubbelt så mycket bensin som en vanlig bil, vilket inte är speciellt ekonomiskt ;p Och vi har försökt att få såldt den läänge.. Så vart typ bara glad när jag såg den rulla iväg..
MEEN, kom på nu att jag inte har någon chans att åka någonstans med hunden!! {Vi har ju varken koffort eller baksäte i älsklingens sportbil}. Vilket innebär att jag/vi tvingas vara hemma, om familjen ska åka ut på någon längre sträcka!! Vill ju tex till smögen/kusten, men hunden klarar ju sig inte hemma medans vi åker dit.. Och nu kan jag ju inte ta med honom heller!! Åh :( Alltid är det något.. ;p Enda lösningen är ju om älsklingen ändå måste vara hemma pga jobb, så åker jag med ensam, och han rastar hunden mellan jobb-passen..
Jaja, hoppas vi fixar en ny bil snabbt! Lutar mot en liten volvo {alltså inte en såndär stor skruttig ;p }.. Puss
Emma
2012-07-06 @ 19:42:07

Ja det var trevligt att träffas :) Ja vi får åka dit nästa gång så du får se hur djuraffären ser ut :)

dite
2012-07-07 @ 03:35:51
URL: http://afroditeedreflo.blogg.se

såg ditt mejl nu!
har du inte fått bh:n som du vann hos mig än? :o

Malin
2012-07-07 @ 11:17:03
URL: http://mallemusic.blogg.se

Hej! Nu finns vinnaren av ett valfitt mobilskal uppe i min blogg, se här: http://mallemusic.blogg.se/2012/july/vinnaren-av-mobilskalet.html
Jag har även veckans blogg som pågår i min blogg :)

Så här gör du för att tjäna pengar på din blogg, steg för steg - http://mallemusic.blogg.se/2012/april/tjana-pengar-pa-din-blogg.html




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Zandras Nya Dagbok

Namn: Zandra. Ålder: 28. Bor i ett hus på landet, med min Rickard 30 år {blev tillsammans februari 2003} och våra söner Milo 3 år {född 9 juli 2013} & Milton 1,5 år {född 13 april 2015}. Intressen: inredning, barnkläder, shopping, resor & utflykter, djur, matlagning m.m. Jag är utbildad djurvårdare, men är just nu mammaledig. Jag blir så glad när du lämnar en kommentar, och svarar på alla jag får! Jag gör gärna länk-byten, och ni får gärna tipsa mig om tävlingar. Varmt välkomna och hoppas ni stannar! <3 KONTAKT: [email protected]

RSS 2.0